#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

adam az daha hattrick yapiyordu

nasil forvet olmuyorsa

Forvet olmaz, demedim tek forvet olmaz dedim.

Top ayağına geldiği zaman etkili bir adam Kazım.Bugun etkili olduğu zamanlarda da zaten geriye gelip top aldığı zamanlar.2. forvet veya sağ açık oynaması daha uygun kendisi için.

Kazım a doğru dürüst top çıkaramadılar,santraforda yetersiz kaldığına katılmıyorum.Çok orta saha özellikli adamla oynuyoruz çünkü.Rakibi geriden iyi çıkartmıyoruz,top şişirmeye mecbur kalıyolar onları da Cana-Servet topladı zaten.Bu şekilde iyi baskı kurmuş gibi göründük.Gerçi geriden iyi paslaşan bi takım bizi haşat edebilir orası ayrı.Ama sözün özü herkes koşuyo önde icraat yok,iş bitirmeye gelince kimse bişey yapamıyor.Sağ kanat futbol katili barış-solda son pas tercihlerini sürekli hatalı emre çolak.Culio nun ayağına bakıyoruz bir tek,Kewell ve arda dönünce kazım santraforda ne kadar yetersiz görürüz;).Ayrıca tek forvetli sistemle oynayacaksak stancu nun yerine tercih edilir.

Kazım a doğru dürüst top çıkaramadılar,santraforda yetersiz kaldığına katılmıyorum.Çok orta saha özellikli adamla oynuyoruz çünkü.Rakibi geriden iyi çıkartmıyoruz,top şişirmeye mecbur kalıyolar onları da Cana-Servet topladı zaten.Bu şekilde iyi baskı kurmuş gibi göründük.Gerçi geriden iyi paslaşan bi takım bizi haşat edebilir orası ayrı.Ama sözün özü herkes koşuyo önde icraat yok,iş bitirmeye gelince kimse bişey yapamıyor.Sağ kanat futbol katili barış-solda son pas tercihlerini sürekli hatalı emre çolak.Culio nun ayağına bakıyoruz bir tek,Kewell ve arda dönünce kazım santraforda ne kadar yetersiz görürüz;).Ayrıca tek forvetli sistemle oynayacaksak stancu nun yerine tercih edilir.

Stancu-Kazım-Arda ileri 3lü için en iyi seçenektir şuan.

beyler forvet olmaz,sağ kanat olmaz onu bunu boşverin.bu adam buraya gerçekden birşeyler vermeye gelmişimi bence bu adamı öyle değerlendirmek lazım.

ve yine kendi görüşüm hırslı oluşu çok güzel ve gerçekden bize kendini kanıtlamaya gelmiş.

bu adam bu takimda oynar abi. onu bunu bilmem. böyle fizik gücü yerinde teknik oyuncular lazim bize. colak gibi her omuz darbesinde yerde yatan adamlar degil. Kazim'in dilinden anlayacak futbolcular Arda, Pino ve Kewell dönmeli acilen. Stancu da arkasinda monte edilmeli.

Sadece hırsı var, bir kaç hafta sonra o da gidince eski Kazım geri gelir: Milli takımda iken herkesin gurur duyduğu Kazım! Terim'in prensi Galatasaray'da fazla şans bulamaz. Serdar Özkan'a Kazım kadar menevi destek verilseydi çok daha başarılı olmuştu.

DÜn bir tane top alamadı,çok istekliydi.

Birebirde etkisiz kalıyor dahada güclenmesi lazım Hırslı ve istekli

Kazım'ın bu kadar yararlı olabileceğini hiç düşünmemiştim aslında. :o

aydın yılmaz,serdar özkan gibi adamların yanında malouda kalır yaw

En azından hırslı, son ana kadar mücadele ediyor. Fenerbahçe'de hiç böyle oynadığını görmemiştim.

Hırsını devam ettirirse bizim için çok faydalı bir oyuncu gerektiği zaman forvet gerektiği zaman sağ kanat oynatılabilir...Yeter ki fenerde yaptığı hataları yapmasın...

Pino döndükten sonra yedek kulübesine gider.Pino sağ kanat Stancu forvet.

Sadece hırsı var, bir kaç hafta sonra o da gidince eski Kazım geri gelir: Milli takımda iken herkesin gurur duyduğu Kazım! Terim'in prensi Galatasaray'da fazla şans bulamaz. Serdar Özkan'a Kazım kadar menevi destek verilseydi çok daha başarılı olmuştu.

Serdar Özkan'la Kazım'ı karşılaştırmak :(

kazım iyi oyuncu bunu göreceksiniz!

Sivas maçında sahada Kazım'ı gören oldu mu? Pino olsaydı defalarca heyecan yaratırdı rakip sahada. Kazım'ın forvet olduğu maçta golü Barış+Servet organizasyonu attı. Güler misin ağlar mısın?...

hiçbirşey olmaz bu adamdan.kazım a ne lazım acaba

Berbat oynuyor bitti nokta.

Kimse övmeye çalışmasın.

Geri
Üst Alt