#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Galatasaray taraftarının çok bariz bir yabancı hayranlığı var. Bunu inkar edemez kimse. Bu sebeple her mağlubiyet sonrasında eleştirilecek isimler yerlilerdir. Stancu ve Culio gibi top bile oynamamış 2 adamı ise eleştirmezler. Geride bıraktığımız döneme bakıyorum mesela. Kazım'ın takıma kattıkları, Culio ve Stancu'yu katlar rahatlıkla.

Onur, Kazım son eleştirilecek kişi diyorsa Kazım'da suç ararım aga ben.

kazım GS da yedek olabilir kimse kusura bakmasın. şimdiki kadroda sakatlıklar varken ilk 11 oynaması normal. kazım seneye GS DA YEDEK OLABİLİR. ONUn yerine gökdeniz alınmalı. gökdenizi ne yapıp edip alsınlar..

yaptırdıgı penaltıya bakın. oyun zekası düsük adamlar böyle penaltı yaptırtır. cana mac boyunca iyiydi ama mustafa sarpa gözgöre göre carptırdıgı top bütün oyununun önüne gecti..

Galatasaray taraftarının çok bariz bir yabancı hayranlığı var. Bunu inkar edemez kimse. Bu sebeple her mağlubiyet sonrasında eleştirilecek isimler yerlilerdir. Stancu ve Culio gibi top bile oynamamış 2 adamı ise eleştirmezler. Geride bıraktığımız döneme bakıyorum mesela. Kazım'ın takıma kattıkları, Culio ve Stancu'yu katlar rahatlıkla.

Kazım Türk değil, sadece Türk pasaportu taşıyor.

yaptırdıgı penaltıya bakın. oyun zekası düsük adamlar böyle penaltı yaptırtır. cana mac boyunca iyiydi ama mustafa sarpa gözgöre göre carptırdıgı top bütün oyununun önüne gecti..

Stancu'ya attigi pasa bakin. oyun zekasi yuksek adamlar boyle pas verir

Stancu'ya attigi pasa bakin. oyun zekasi yuksek adamlar boyle pas verir

o pası vermesi icin illa zidane olması gerekmiyoki. ne kadar büyütüosunuz. macın icinde bitek o pozsiyonu vardır herhalde. diger topları ya kaptırdı yada yanlıs pas verdi. sırf o pası verdi diye ben bu adama iyi oynadımı dicem. GS IN ilk 11 oyuncusu olamaz bu adam.. gökdeniz bu adamdan 2 gömlek daha iyi oynar gökdeniz alınmalı..

Kazım'da performans düşüşü var.

İlk geldiğinde maç eksiği olmasına rağmen çok daha iyi oynuyordu.

Demekki bu adama biraz gaz gerekiyor.

Kazım Türk değil, sadece Türk pasaportu taşıyor.

Supersin abi cok dogru bir tespit, ben sahsen Colin'i cok iyi taniyorum (ayni mahallede buyuduk ve turk ailesini cok iyi taniyorum) ve kendiside "Kendimi daha fazla ingiliz hissediyorum" diyor....Rezil herif gidip album cikarsin hip hop'cu

yahu adam geldiği günden beri nerdeyse her maç gol yada asist yaptı.

ofansif yönü geçtim, defansif olarak bile rezil ortasahası olan bir takımda Kazım eleştirilmemeli.

Stancu, Kazım, Baros top gitmiyor adamlara.

bugunku macta neden isliklandigini hala cozemedim, bize geldiginden bu yana isliklanicak birsey yapmadi bu adam haketmedi bence. heleki 90 daki emre kazim degisiligi tam bir rezalet hc bir aciklamasi olamaz

Kazım takıma ciddi bir şekilde katkı verdi geldiğinden beri. Islıklanacak başka isimler varken ıslıklanmasını, ergen taraftarlara bağlıyorum.

Geri
Üst Alt