#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Şaka gibi lan.Kazım gibi en verimli adamlardan birine nasıl yorumlar yapılıyor.Taraftar resmen kafayı yedi.

Merih, hatırlıyorsun değil mi Kazım gelmeden önce Hayri'yle ikimizin seninle olan diyalogları?

Hatadan dönmen güzel tabi. :oks:

Şimdi reis adam oynuyorsa çıkıp fenerden gelmiş, türk değil gibi leş argumanlarla eleştirmem :D adam oynuyor.

op-babanin-kanli-elini-Ox9.jpg

Bu adama sağ açık diyenlerin suratına kahkaha atarak gülmek isterim. Adam ben forvet'im sağda oynayamam diye bas bas bağırıyor.

Harcanacaklar listesine ekleyebiliriz. Sağda etkili olamaz. Tekniği çok zayıf. Ama tam bir forvet.

Kazım öncelikle Türk ve belli bir kalitesi var.Ama kalkıp Kazım takımı sırtla,Kazım maçı kurtar demek hata olur.İyi oynayan bir takımın iyi bir parçası olabilir ama kötü takımı ayağa kaldıramaz..

Kazım öncelikle Türk ve belli bir kalitesi var.Ama kalkıp Kazım takımı sırtla,Kazım maçı kurtar demek hata olur.İyi oynayan bir takımın iyi bir parçası olabilir ama kötü takımı ayağa kaldıramaz..

Daha ne yapsın sizi tatmin etmek için?

şapkadan tavşan çıkarmak için aldık adamı ama bi işe yaramaz yaramayacakta.

90 dakikayı tamamlaması mucize.2 haftadır acayip düşüş var.

Kazım çok iyi diyenlerle aynı maçı izlemiyoruz galiba.Aldığı her topu kaptırıyor,olumlu bir pası yok,uyduruk bir iki asist yaptı diye süper mi oldu?Keitayı hatırlayın sağda şimdi de Kazımı düşünün midem bulanıyor.Biz Türk veya yabancı,fenerden,bjkden gelmiş,yabancı bir takımdan gelmişine bakmıyoruz,sahada gördüğümüzü söylüyoruz.Ayrıca bu adama antipatim var.Sevmiyorum ve sevmeyeceğim.Adnan Sezgin ve haginin bize attığı çok büyük kazık.Bugünde Culioyu çıkarıp Kazımı 90 dakika sahada tutan Hagiye artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

Garibim Fenerde yıllardır koşmadığı kadar koşuyor :D

Taraftar faturayı ona kesecek diye :D

Sen daha çok dikkat edeceksin Kazım araya kaynamaman gerek..

tek kötü oynadığı maçtı, doğaldır. Geldiği günden beri memnunum.

Kazım takımın en sağlam halkalarından.

Kazim-Richards

les adnansın kurdugu takım için iyi futbolcu

normal şartlardaki Galatasaray futbol takımının en fazla top toplayıcısı olur..

Allah bu taraftarada akıl versin keza dandik oyuncu göre göre kazımı,stancuyu falan topcu zannetmeye başladılar...

kazım sağ açık oynayacak adam değil. top süremiyor.adam geçemiyor. sağda kazım solda stancu biz kahrolmaya devam edelim. illa 4-3-3 oynamak zorunda mıyız yani. bu sistem mahvetti bizi ve kadromuz müsait değil...

Geri
Üst Alt