#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Metin Yücekaya mısın nesin,biri bence yenıldıgımız macta bıle attıgımız bı golle kendını boyle garip garip tatmin eden taraftara dur desin

biz bunlarla ugrasacak taraftar değildik.ama bu hale düşürüldük.basiretsiz yönetimler bizi yenildigimiz macta bile attıgımız 1 gole boşalacak hale getirmiş

Kazım'ın Fenerbahçe'ye gol atıp böyle delice sevinmesi üzerinde durulmaması gereken bir konu sence?

Kazım'ın Fenerbahçe'ye gol atıp böyle delice sevinmesi üzerinde durulmaması gereken bir konu sence?

durulucak bir konu ama.benım takıldıgım sey volkanla dalga gecmemız.lanetlerın takımı kazandı ,biz bir gol için ego tatmını yapıyoruz Semih.iyice diorum ya bizi kör ettiler

Takım hakkında konuşulacak birşey kalmadı. Bu saatten sonra taraftarın bu tarz şeylerle vakit geçirmesini garip bulmayacağım ben.

Artık o cimbomlu Kazım o yüzden sahip çıkalım artık..

Anlamsız eleştiriler bitmeli zaten benim şahsi görüşüm Kazım her zaman için çok ideal bir yedek oyuncudur..

Kadroda bulunması zerre dokunmaz bana..

Kazım'ın performansı hele ki Fatih Hoca gelise tavan yapar , takımın öne çıkan isimlerinden biri .Yerli statüsünde her zaman kadroda bulunmasından mutlu olacağım biri , daha da iyi olacaktır.Seneye ağır idmanlar yaptıracak bir hocayla fizik gücü yüksek bir takım kurmalıyız.

futbolcu diyebildigimiz bir arkadas..

sen hiç sevemedim kazım. kötülerin arasında ronaldo görünüyorsun taraftara

Vay be Kazım baba olmuş..

:D

Hayırlı olsun..

kazimbaba.jpg

Resimde sanki doğumu Kazım yapmış gibi duruyor.:asd:

Baba olman dahada performansını attırır İnşAllah..

Bu arada Allah Analı Babalı büyütsün Kazım :)

kapasite, kişilik, oyun disiplini, iş ahlakı vb vb vb

benim Galatasarayıma yakışmayan bir futbolcu

sevene, destekleyene de saygı duyarım

yazdığım fikrim hiç değişmedi

hiç bir yönü ile

hele karekteri ve futbol ahlakı ile Galatasaray formasına kesinlikle yakışmayan bir futbolcu

tez zamanda eski kafesine döner umarım

yazdığım fikrim hiç değişmedi

hiç bir yönü ile

hele karekteri ve futbol ahlakı ile Galatasaray formasına kesinlikle yakışmayan bir futbolcu

tez zamanda eski kafesine döner umarım

Ne yaptı geldiğinden beri, böyle konuşabiliyorsun? Adam Fenerbahçe'ye golü attığında senden benden daha çok sevinmişti, bunu unutmayalım. Oturalım yeteneğini fln tartışalım ama, karakterine ve ahlakına laf etmeyelim. Çünkü bize geldiği günden beri hiç bir olayı-vukuatı olmadı.

Ne yaptı geldiğinden beri, böyle konuşabiliyorsun? Adam Fenerbahçe'ye golü attığında senden benden daha çok sevinmişti, bunu unutmayalım. Oturalım yeteneğini fln tartışalım ama, karakterine ve ahlakına laf etmeyelim. Çünkü bize geldiği günden beri hiç bir olayı-vukuatı olmadı.

Bence tam tersi yetenekleri tartışılmayabilir.

Karakteri gayette tartışmaya açıktır.

Geri
Üst Alt