#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

scaled.php

Kazım, Eray'ı ayaklarıyla uyandırıyor :ays:

Seni hiç sevmiyorum sütoğlan. Sanırım asla da sevemiyeceğim.

Fatih hocanin elinin altinda bence güzel oynuyacak ve gözümüze girecek.

Kazim'in göze girmesi mi kaldi? Kisa sürede elinden geleni ve hatta beklentilerin üzerinde bir performans sergiledi/bence. Ee artik disarida oldugu gibi iceride de izler izler ve kudurmaya devam eder Aziz Yildirim...

kzmg.jpg

nedir düşünceniz ?bence kazım çok daha iyi olcak :)

Takımdaki fizik kondisyonu en güçlü oyuncumuz. Herkes yerlerde sürünürken Kazım fiziği ile oynuyor.

10 gol 10 asist yapar.

Ama malesef takımı tutup sürükleyecek bir oyuncu değil Arda yada Keita gibi.

Zaten o eksiği olmasa şu an en güvendiğimiz isimlerden biri olurdu.

Bu nasil bir insan anlamis degilim, geçen bir zenciyle konusuyordum, 8 ayda turkçeyi çozmu$, bu da hallen hip hop american dilli konusuyo

beni sasirtti

ayagina top yakisan tek adam dün kazimdi

bu sene level atlar

Kazım aynı Kazım. İnter maçında hep saklandı, hamallığı arkadaşlarının sırtına bıraktı. Briden parlayıp ortaya çıkmak için. Ama bunu bile yapamıyor! Terim'in evladı olduğu için ne kadar kötü oynasa bile bu sezonun banko futbolcusu.

Kazım aynı Kazım. İnter maçında hep saklandı, hamallığı arkadaşlarının sırtına bıraktı. Briden parlayıp ortaya çıkmak için. Ama bunu bile yapamıyor! Terim'in evladı olduğu için ne kadar kötü oynasa bile bu sezonun banko futbolcusu.

Hangi maçı izledin la sen? sahdshsadhadshdasdash.

İnterle Fener zamanında oynamıştı ya beyler.Hatırlamıyor musunuz? Arkadaş bence yanlışlıkla o maçı seyretmiş

Netten falanmı izledin. Belki kazım'ın pozisyonlarında takılma olmuştur.:D

Kazım iyi yolda. Çocuğuda olduktan sonra adam oldu.

Stankovic kankasımış. Kadir nerden tanıyorsun dedi. Bana kalsın dedi.

Geri
Üst Alt