Aysel Aydın
10 Numara!
- 4 Mart 2009
- 13.783
- 1
- 1.363
Cevap: #80 Kazım Kazım
Kazım, Eray'ı ayaklarıyla uyandırıyor :ays:
Kazım, Eray'ı ayaklarıyla uyandırıyor :ays:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni hiç sevmiyorum sütoğlan. Sanırım asla da sevemiyeceğim.
Seni hiç sevmiyorum sütoğlan. Sanırım asla da sevemiyeceğim.
Istek meselesi.Bu nasil bir insan anlamis degilim, geçen bir zenciyle konusuyordum, 8 ayda turkçeyi çozmu$, bu da hallen hip hop american dilli konusuyo
Kazım aynı Kazım. İnter maçında hep saklandı, hamallığı arkadaşlarının sırtına bıraktı. Briden parlayıp ortaya çıkmak için. Ama bunu bile yapamıyor! Terim'in evladı olduğu için ne kadar kötü oynasa bile bu sezonun banko futbolcusu.
İnterle Fener zamanında oynamıştı ya beyler.Hatırlamıyor musunuz? Arkadaş bence yanlışlıkla o maçı seyretmişKazım aynı Kazım. İnter maçında hep saklandı, hamallığı arkadaşlarının sırtına bıraktı. Briden parlayıp ortaya çıkmak için. Ama bunu bile yapamıyor! Terim'in evladı olduğu için ne kadar kötü oynasa bile bu sezonun banko futbolcusu.
Netten falanmı izledin. Belki kazım'ın pozisyonlarında takılma olmuştur.Kazım aynı Kazım. İnter maçında hep saklandı, hamallığı arkadaşlarının sırtına bıraktı. Briden parlayıp ortaya çıkmak için. Ama bunu bile yapamıyor! Terim'in evladı olduğu için ne kadar kötü oynasa bile bu sezonun banko futbolcusu.
11 oyuncusu değil.Kesinlikle yabancı biri lazım