#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

kazımın arkasındaki hakan baltaya bakın. adam spor yaparken bile umursamaz elini agzına sokuyor.

:lol: Dikkatli bakarsan o oyuncu gökhan zan. Ve ne oluyormus elini agzına sokuyorsa ? Ne kadar ilginç eleştiri stilimiz var yahu bizim.Elini agzına sokuyormus :lol:

Keita ve Volkan şen haberleri olduğunda burdakilerin çoğu Kazım var diye istememişlerdi

Alın size Kazım Kazım yedeğide kendisi gibi A7 müthiş ikili hiç sorun yaşamayız o bölgede

Forvettten başka biryerde oynayamaz. Orta sahda oynayınca takımı bir kişi eksik oynatıyor. Arada bir parlamak için maç boyunca saklanıyor tüm yük arkadaşlarına biniyor. Forvette fırsatçılığı ve gollük vuruşları kullanılabilir.

Galatasaray forması sadece yeteneğe göre giyilebilecek ağırlıkta ve büyüklükte değildir karakterde gerekir o yüzden ister messi gibi oynasın ben ilk günden beri (fenere attığı golde dahil) kazıma karşıyım kanım bir türlü ısınamıyor ama bize geldiğinden beri bir kere bire magazin ve spor medyasına kötü bir anlamda çıkmamış olmasına taktdire değer umarım değişmiştir ilk yanlış hareketinde bu taraftarın tepkisini koyacağını biliyodur inşallah

bu adami cogu macta begenmemisimdir ama o begenmedigim maclarda hemen hemen hepsinde skora katkida bulumustur kazim.

kac yasinda kazim

25

B_dd3e444009ff0dbf1ad9c9bd645ad579.jpg

[video=dailymotion;xl03wi]https://www.dailymotion.com/video/xl03wi_idman2_sport[/video]

Kazım'ın şovu 3:20 'de başlıyor. :)

beyler şuan maçı izliyorum kazıma bu sene çok ama çok güveniyorum sağda yardırıyor

Geri
Üst Alt