#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Belkide şampiyonluğumuza engel olacak oyuncu.Üstelik bunda Kazım'a kızamıyorum.Çünkü kapasitesi çok kısıtlı.Daha öncede söyledim.Taliplisi varsa anında satılmalı.

Katkısı 0

İçine ettiği atak sayısı 100

+

------------------------

Galatasaray'ın ancak ilk 18 oyuncusu olabilir.

kazim kontratak topcusu mu?

hayir degil

o zaman niye kazimla olmasss diye bos laflar geliyor ki anlamiyorum. ayni adamlara selcuk mu daha iyiydi kazim mi desek selcuk derler transfer lovers olduklari icin

Arda'nın yerini Kazım alıcak sanırım bu sezon, sallanma bakımından.

Bence Kazım iyi oynayabilirdi bugun takım iyi olsaydı, son derece diriydi.

Katkısı 0

İçine ettiği atak sayısı 100

+

------------------------

Galatasaray'ın ancak ilk 18 oyuncusu olabilir.

İlk 18e bile girmemeli bence. Mustafa Sarp'ın sağ kanat hali. Hem çok pasif, hem de topu ayağına aldığında atakların içine ediyor.

Kanatları çalıştıramadık hiç kazım ''yardıran'' kanat oyuncusu statüsüne girmiyor,keita'yı istemeyenlerimiz vardı bir de.

Ama olsun önümüze bakalım

Bu adam böyle oynayacaksa bir zahmet hiç oynamasın hiçbir halta yaramadı.Sırf zarar.

ne bekliyordunuz arkadaşlar bu adamdan fenerde ne oynadı da burda ne oynasın kazıma bel bağlayan takım olduk. takımdan gönderilmesi gerekirdi.

Bu kadar atletik vücut yapısına sahip olupta bir o kadar ağır olan adam bir Kazım vardır herhalde.

İyi değildi ama en kötüsü de sayılmaz. Biraz daha gayret etmeli.

Bu adam fenerin bize attığı en büyük kazıktır.Dikkat edin bu adamdan sonra fener yenilmedi.Bu sene 5 milyonluk teklif vardı niye satmadık bilmiyorum.Takımımda yedek bile olamaz.Galatasaray forması giymek bu kadar rahat olmamalı.Bu forma herkese nasip olmamalı.Aydın bile bundan iyi.

Bu adam fenerin bize attığı en büyük kazıktır.Dikkat edin bu adamdan sonra fener yenilmedi.Bu sene 5 milyonluk teklif vardı niye satmadık bilmiyorum.Takımımda yedek bile olamaz.Galatasaray forması giymek bu kadar rahat olmamalı.Bu forma herkese nasip olmamalı.Aydın bile bundan iyi.

pffft

Geri
Üst Alt