Erdem Erkan
Parçalı Üye
- 8 Haziran 2009
- 4.231
- 1
- 1.308
Cevap: #80 Kazım Kazım
Doğrusun.
Oyundan cikarken isliklandi gibi geldi bana.
Doğrusun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyundan cikarken isliklandi gibi geldi bana.
bu apaçi oynayacağına alt yapıdan yetişen aydın emre oynasın daha çok sevinirim aydın da boş bu da boş ama aydını seviyorum adam gibi adam
Yetenek var ancak adapte olamıyor . Egoistlik var ama umudum hala var .
*Adamlığına sen mi karar veriyorsun*
top kazım' a gelir, kazım topu faul yapmadan tutarsa olanlar:
- kazım alır ayağına bekler, bekler, bekler
- 3 kişi başına toplanır
- kazım bekler bekler bekler
- başında bekleyen birini çalımlar, yaklaşık 2 metre ileri gider daha sonra
- 2 metre ileri gitmişti ya, hemen onu telafi eder, 3 metre geriye döner
- tüm portekiz oyuncular sahayı parsellemiştir, oyuncularımıza en ufak boş olan alan kalmamıştır
- kazım bıkmadan bekler bekler bekler
- ya geriye oynar, yada yanındakine pas atar ki rakip futbolcular sahayı parsellediği için bu kadar sürede pası alan doğal olarak kaybeder.
iyi oynamış denen kazım' ın maçta yaptığı tek olumlu hareket budur, en ufak fazla bişi yapmamıştır, peki bu futbolcumuz nasıl iyi oynadı diyebiliyor bazı kişiler çünkü futbolcu gözüyle bakılmıyor kendilerine, beklentiler sıfır, kendi etrafında dönme dolap gibi dönmesi, takımın hızını yavaşlatması ( çok kötü oynayan tuncay bile dikine oynamaya çalıştı, oyunu hızlandırıp rakip defansın toparlanmasını beklemedi) göze batmamıştır, kendi kendini çalımlaması bile iyi futbolcu
görünmesine yetmiştir.
colin kaz1m-richards - ek_i sözlük
kazımın neler yaptığını gördük daha önce galatasaray forması ile fenere gol atınca aykut hocaya yaptığı hareket bile yeterli karakteri için fazla konuşmaya gerek yok
Ya git allasen adamın içine vermiş kadroya girememek patlama yaptı işte. Aykut da çok karakterli ya. Böyle boş konuşacağına hiç konuşma daha iyi renkdaş.:animation:
sanane benim konuşmamdan adamın asabını bozuyorsunuz ya alıntı yapma benden ne halin varsa gör herkes istediğini yazar aykut kazımdan bin kat daha adam
sanane benim konuşmamdan adamın asabını bozuyorsunuz ya alıntı yapma benden ne halin varsa gör herkes istediğini yazar aykut kazımdan bin kat daha adam
Tamam Ferhat paşa adamlık senden sorulur aynen devam.
sen önce kendi tavrına bak boş konuşma demek ne ya! her beğenmediğin yoruma boş konuşma mı diyorsun ben kazımı geldiği günden beri sindiremiyorum sevmiyorum da sen sevebilirsin saygı duyarım ama ben olumsuz eleştiri yapıyorum diye boş konuşma demek yakışmıyor birbirimizi kırmanın anlamı yok sonuçta kazım gidecek biz kalacaz yine