#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

top kazım' a gelir, kazım topu faul yapmadan tutarsa olanlar:

- kazım alır ayağına bekler, bekler, bekler

- 3 kişi başına toplanır

- kazım bekler bekler bekler

- başında bekleyen birini çalımlar, yaklaşık 2 metre ileri gider daha sonra

- 2 metre ileri gitmişti ya, hemen onu telafi eder, 3 metre geriye döner

- tüm portekiz oyuncular sahayı parsellemiştir, oyuncularımıza en ufak boş olan alan kalmamıştır

- kazım bıkmadan bekler bekler bekler

- ya geriye oynar, yada yanındakine pas atar ki rakip futbolcular sahayı parsellediği için bu kadar sürede pası alan doğal olarak kaybeder.

iyi oynamış denen kazım' ın maçta yaptığı tek olumlu hareket budur, en ufak fazla bişi yapmamıştır, peki bu futbolcumuz nasıl iyi oynadı diyebiliyor bazı kişiler çünkü futbolcu gözüyle bakılmıyor kendilerine, beklentiler sıfır, kendi etrafında dönme dolap gibi dönmesi, takımın hızını yavaşlatması ( çok kötü oynayan tuncay bile dikine oynamaya çalıştı, oyunu hızlandırıp rakip defansın toparlanmasını beklemedi) göze batmamıştır, kendi kendini çalımlaması bile iyi futbolcu

görünmesine yetmiştir.

colin kaz1m-richards - ek_i sözlük

Ekşi Sözlük'ten alıntı. Aradan 3 sene geçmiş, Kazım'ın futbolunda gram gelişme yok hala. Futbol değil, satranç oynuyor sanki.

Kazım orta sahada oynadığında hep aynı Kazım. Geçen yıldan beri aynı. Milli takımda aynı... Kazım'a gösterilen müsamahanın ve sabırın 1000 de biri Emre Çolak'a gösterilseydi, Emre şimdi takımın değişmez elemanı olmuştu.

kazımın neler yaptığını gördük daha önce galatasaray forması ile fenere gol atınca aykut hocaya yaptığı hareket bile yeterli karakteri için fazla konuşmaya gerek yok

Ya git allasen adamın içine vermiş kadroya girememek patlama yaptı işte. Aykut da çok karakterli ya. Böyle boş konuşacağına hiç konuşma daha iyi renkdaş.:animation:

Bekleneni veremedi Samsun macinda

Ya git allasen adamın içine vermiş kadroya girememek patlama yaptı işte. Aykut da çok karakterli ya. Böyle boş konuşacağına hiç konuşma daha iyi renkdaş.:animation:

sanane benim konuşmamdan adamın asabını bozuyorsunuz ya alıntı yapma benden ne halin varsa gör herkes istediğini yazar aykut kazımdan bin kat daha adam

Bence Kazımı fazla küçümsüyosunuz..Milli maçlarda filan çok önemli işler yapıyor..Bugün kötüydü ama karabük maçında bi tempo tutar reyis topçu dersiniz..

Kazım forvet veya forvete yakın oynadığında etkili oluyor. Kaleye uzakken Kazım yararlı olamaz.

kazımdan kanat oyuncusu olmaz. artık ögrensinler bunu. kazım forvete yardımcı bir adam olur. ama bana göre ilk 11 oyuncusu degil. insanın canını sıkabiliyor duragan futbolu.

Tamam Ferhat paşa adamlık senden sorulur aynen devam.

sen önce kendi tavrına bak boş konuşma demek ne ya! her beğenmediğin yoruma boş konuşma mı diyorsun ben kazımı geldiği günden beri sindiremiyorum sevmiyorum da sen sevebilirsin saygı duyarım ama ben olumsuz eleştiri yapıyorum diye boş konuşma demek yakışmıyor birbirimizi kırmanın anlamı yok sonuçta kazım gidecek biz kalacaz yine

sen önce kendi tavrına bak boş konuşma demek ne ya! her beğenmediğin yoruma boş konuşma mı diyorsun ben kazımı geldiği günden beri sindiremiyorum sevmiyorum da sen sevebilirsin saygı duyarım ama ben olumsuz eleştiri yapıyorum diye boş konuşma demek yakışmıyor birbirimizi kırmanın anlamı yok sonuçta kazım gidecek biz kalacaz yine

Hep apaçi diyip hem de adam değil diyorsun bu eleştiri mi şimdi? Boşverelim önce kendi hayatımıza bakalım ne kadar adamız veya değiliz hepimiz.

Kazım yüzünden maç izlemeyen çok yakın arkadaşım var, alındığı ilk gün dedi hadi be :))))

Çok kötüydü, bir an önce toparlanması lazım. Bu performansla devam ederse her maç pozisyona girmekte zorlanacağız. Geçen seneki performasına ulaşması lazım bir an önce.

Geri
Üst Alt