#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Son 2 maçta yükselen bir grafiği var ama yetmez daha iyi olacak inşallah.

5 Maç içinde sadece bu maçta mükemmele yakın oynadı. diğer maçlarda vasattı.Bunu da sağ kanadı tek başına kullandığı için yaptı.(Sabri orta sahadayken koşu yolları ve kullandıkları alan çakışıyordu). Kazım geniş alanda daha iyi oynadı,Sabri sağ bekte kaldığı sürece Kazım'ın iyi oynayacağı görüşündeyim.

oyunundan dolayı Tebrik ederim

Çok iyiydi umarım böyle devam eder. Sinirlerine biraz hakim olsa 10 numara olacak ama olsun.. :)

Bugün gerçekten çok iyi oynadı.Umarım devam ettirir bu performansını.Ah bir de şu istikrar problemi olmasa...

bugün iyiydi. onadada erken 1-0 oldu rahatladı mac. istikrar olmadıktan sonra birşey olmaz. birtek defansa yardımı gözüme carpıyor. orası cok güzel. birde hücumda hep ayagına beklemesin topları ileriye atak yapsın ve istikrar saglasın zaten kimse bişey demez bu adama.1 mac oyna 3 mac yatarsa herkes laf eder.

Takım savunmasına yardım edeceksen hay hay buyur oyna homie :asd:

Kazım baya iyi bi kaç maçtır, nazar değmesin.

Zaten son maçlarda toparlanma sinyalleri vermişti, bu maçta iyi oynamış. Böyle devam eder umarım. Kazım'ın iyi performansı pozisyon bulma sıkıntımızı bir nebze olsun azaltır.

Helal kazım bole devam et gecen haftamı ne 1 kere kotu oynadı die ıslıklayanlar utansın tabiki bazı futbolcuların inisleri cıkısları olacak bizim bu ayhan sarp barıs faciasından sonra taraftarımızın psilokojiside bozuldu ole kotu oynadı die 1 macda ıslıklanmaz adam kazımın ustune gitmeyin bu kadar sahada sonuna kadar en iisini yapmaya calısıyor

Geçen sezondan beri Kazım'ın orta sahada işi yok bizi 1 kişi eksik oynatıyor, ne pres var ne rakibe müdahale, arada bir parlamak için maçta saklanıyor diyorum. Ama soğukkanlılık, kararlı ve isabetli şut atmak gibi golcü özellikleri olduğunu bas bas bağıryorum haftalardır. Ama tüm Kazım fanatikleri üzerime çullandı. Hala Terim orta sahada hiçleri oynayan Kazım'ı inatla orta sağda oynatmaya, taraftar da bu durumu inatla kabul etmeye devam ediyor. Kazım orta sahada hem harcanıyor, hem takımı harcıyor. Onun yeri forvet!

Dün fena değildi ama maçın içinde yok sürekli yani kanat oyuncusundan ne beklersiniz topu alır ileri taşır içeri girer orta açar falan ama Kazım bunları malesef yapmıyor. Topu aldığında hiç güvenemiyorum ki zaten kaptırıyor genelde. İstikrarsız yani maç içinde ne yapacağı belli olmayan tiplerden. Ama bize ne yapacağı belli olan oyuncu lazım.

Bu arada yanlış anlaşılmasın yorumum ilk on bir için yeterli olmayacağı kanısında ama Kazım her halükarda kalmalıdır takımda alternatif açısından.

Dün İyi maclarından birini cıkardı Ama asla koca sezonu ona emanet etmek akıl karı bir iş degil

Bir gol attı ya hemen süper demeye başladınız.Ne oynuyor bu adam?İşi ne Galatasarayda ben anlamadım.Eminim ki Fatih Terimde bilmiyordur ama onun bazen bazı futbolculara takıntısı var ve sürekli oynatır.

Fazla iyi olduğu söylenemez. Kanat oyuncusu bir nevi oyun kurmalı, bu özellik yok.

Geri
Üst Alt