#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Biraz daha atik ve oyunda kalması lazım gözden kayboluyor saha içinde Galatasaray'da Milli takıma göre daha etkili ama artık verilen bu şansları değerlendirmeli Kazım.

Sahada var mıydı yok muydu belli değil.

Kötü oynadığını düşünmüyorum.Etkili değildi fazla ama sahada doğruları yapan,ne yaptığını bilen bir kaç topçudan biriydi.Oyun disiplinine bu denli sadık bir Kazım görüceğimi hiç düşünmezdim.Haftalardır en önemli artısı bu sanırım.

Futbolu doğru yorumlar bir renkdaş. :animation:

İlk yarıyı izledim sadece. Pozisyonu gol olsa bu gece yine kraldı ki güzel de vurdu.

bana göre pozisyonlarda cok rahat davranıyor. biraz daha hızlı olmalı. kendini yavaşlatıyor. mantaletesinde sorun var.

İlk yarıdaki mutlak gol pozisyonu dışında, pek varlık gösteremedi. Kazım'ın aslında en büyük eksiği ceza sahasına biraz fazla uzak olmasıdır herhalde. Bazen kanadına çok yapışıyor, bazen de orta sahaya çok çekiliyor. Bence forvet hattına çok daha fazla katkıda bulunması için birinin Kazım'ı uyarması gerekiyor. Yoksa milli takımında olduğu gibi ceza sahasında çoğalma sıkıntımız gün yüzüne çıkacak.

Kazim'i severiz

Kötü oynadığını düşünmüyorum.Etkili değildi fazla ama sahada doğruları yapan,ne yaptığını bilen bir kaç topçudan biriydi.Oyun disiplinine bu denli sadık bir Kazım görüceğimi hiç düşünmezdim.Haftalardır en önemli artısı bu sanırım.

Hiçbir doğruyu yapamadı bugün. En basitinden Burak'a forvette hiç yardım etmedi. Sahada gezindi durdu sadece.

Kazım 'ın 6 haftalık yükselişini görmeyen gözlere tükürmek istiyorum çok afedersiniz. Hep sağ taraftan geldik oyunda olduğu sürece ve sakatlanınca da yerini kimse dolduramadı.

Kazim o kadar guzel oynuyorki sormayin. Kazimin nefes alisina gicik birisi olarak utancimdan kacicak yer ariyorum.

muthis bir reis

Durumu nedir?

Yırtık falan diyorlar Tvde

Kazım 'ın 6 haftalık yükselişini görmeyen gözlere tükürmek istiyorum çok afedersiniz. Hep sağ taraftan geldik oyunda olduğu sürece ve sakatlanınca da yerini kimse dolduramadı.

Affetmeyiz arkadaşım affetmeyiz. Kazım bana göre sadece Ankaragücü maçında iyi oynadı.

iceri girip hakanın attıgı ortaya kafa vurmaya calıştı. bunları cok nadir yapıyor. bunları devamlı yaparsa ozaman begenebilirm bu adamı. gecmiş olsun kazım. inşallah düzelirsin.

Durumu kötü değildir inşallah. Kanatlarda zaten zayıfız daha da kötü olmayalım.

Geri
Üst Alt