#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Yeter be kardeşim nasıl futbolcu olmşsun sen senede 1-2 maç ya oynar ya oynamaz.

Buna futbolcu demek futbolculara hakaret yapmayın etmeyin.

Yemin ediyorum halısahada kadroya almam.

Takımda bu adamın yerine oynayabilecek sağ kanat bulun da oynasın. Mertan falan demeyin raporlarım yemin ediyorum mesajınızı. Fatih Terim'e bu adam üzerinden laf edilmesi yersiz, devre arasında zaten yerine bir kanat alacaktır. Sol kanatta zorunluluktan Emre Çolak oynarken sağ kanatta kimi oynatsın adam Kazım dışında?

Ayrıca Pino'yu gönderenlerin içi yanıyordur şimdi.

Abartıldığı kadar kötü değil. Sadece Keita'yı izledikten sonra tatmin etmiyor bizi ki haklıyız.

Devre arası biri gelecektir Kazım'ın yerine sabır.

4-3-1-2 yapıp kanatsız oynasak Emre'yi forvet arkasına çekip Selçuk-Melo-Engin'le 3'lesek ortayı fena bi kombinasyon olmaz gibi geldi Emre Sezer. Zaten kanatsız oynuyoruz daha kötü olamaz ki.

Anlık parlamalar ile pozisyona giren bir adamdan zaten maç boyu iyi performans beklemiyorum.

O golü kaçırmaması lazımdı, ikinci yarı belki über bir hareket yapar. İkinci golü hazırlar.

İnanılmaz bir pozisyonu abuk subuk bir vuruşla harcadı.Sağ ayağı yerine solla vursa %90 goldü

2nci yarida çok iyidi,

Baros'la beraber maçin en iyilerinden :tiphat:

Futbolu bıraktığı açıkla.

Kariyerin güzel bitsin.

idare ediyor. kanat olsa forvete koy .. devre arasından sonra iyi bir yedek olucak

Gol attı diye kimse göz ardı etmesin, elde mecburiyetten oynuyor kesinlikle takımda kanat için yeterli değil.

Çok ağır, çok bencil, takım resmen kanatsız oynuyor.Devre arası mutlaka kanat oyuncusu transferi lazım.

köşe direğini s..meseydi keşke daha iyiydi. şimdi o harekete ceza verirler

Cristiano Kazım :D

Gol harici vasattı.

Türk kontenjanı nedeniyle oynadığından başka açıklaması olamaz..

Anlık parlamalar ile pozisyona giren bir adamdan zaten maç boyu iyi performans beklemiyorum.

O golü kaçırmaması lazımdı, ikinci yarı belki über bir hareket yapar. İkinci golü hazırlar.

^

|

|

|

Kahin detected.​

Geri
Üst Alt