Biri Serdar r'iis'in hesabınamı hack attı ?
Heis bunu sen yazmıs olamazsıng ???
Hmmm... Bu durumda, anti-tez time ;
Baros Elmander'i bozuyor < Elmander dun en az 40 dakika toptan kaçtı, ozellikle dikkat ettim. Koşmaya dahi yeltenmedi çoğu pozisyonda. Baros'la nasıl bir bağlantı kurdun anlamış degilim !?
Kazım cizgi oynayabilir [oynamalı da, daha iyisi gelmedigi surece], zaten alıstı artık oraya [zaten herkesin dedigi aksine Kazım'dan forvet ASLA olmaz] fakat uzun sure 11 oynatınca boyle acaiplikler sergiliyor. Biraz kenara alınırsa, normale doner tekrar [buyuk ihtimal]. Topu tutup beklemesi deding, bunu neden deding anlamıyorum ? Kazım, takımı degil, kendisini dusunerek oynamaya basladım mı, fayda falan gelmez Kazımdan. Bıktırıyor bazen.
Baros haril hurul sacma isler yapıyor, ne yapıyor ? Gol kacırıyor [ama pozisyona giriyor], yere dusuyor [cunku 3 kisi dalıyor]. Bunun dısında Baros'un yaptıgı baska birsey var mı ? YOK.
Elmander ve Kazım yanyana oynarsa eger, Galatasaray bırakın gol atmayı, hele hele Manisa IBB turevi takımlara karsı, pozisyona giremez. Dun Baros'un adam eksiltmeleri olmasa, biz gol mol atamazdık. Elmander ceza sahasına bile girmedi zira. Kazım, zaten top gelse de, gelmese de, farketmez, çerçeve belli [şimdilik]...
Kısacası heis, YANILIYORSUN [gibime geliyor].
respect