#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Uyurgezer Kazım biraz ekstra işler yapsa hadi neyse, ne çalım atıyor, ne topla ilerleyebiliyor, çevik değil, oyun görüşü yok. Dün Terim zaten dedi basın toplantısında kötü oynadık, kötü oynadığı zamanlar varmış ama iyi şeylerde yapıyormuş. Türk statüsünde oynadığından bahsetti.

Galip takimin futbolcusu isliklandi,tarihe gectik.

Her mac bôyle mal mal hareketler yapilacaksa bos tribunlere oynayalim daha iyi.

Unutmayalim ki yabancilarin hizli bir sekilde uyum saglamasindaki neden Kazim'dir.

Baarça taraftarı için ne deniyor TR'De "çok asil bir taraftardır" neden; çünkü adamlar bir futbolcuyu ve oyununu beğenmezlerse sılıklıyor yada alkışlıyorlar protesto ediyolar keza aynı şey takım oyunu için de geçerli, adamlar öyle bir taraftarki güzel futbol izlemek istiyorlar. Dimi? Aynısını GS taraftarı yapınca beyinsiz, aptal taraftar. Lan bi gidin siz beyinsizlik etmeyin asıl. Kazım Kazım her maç çaprazdan pas vermek yerine kalaye şut çekip durucak 20 taneden 1ini gol yapıcak sonra ben de ona aferin kocum dicem. Salın la bu işleri. Taraftar protesto etmeli, futbolcu da kendine çeki düzen vermeli.

Baarça taraftarı için ne deniyor TR'De "çok asil bir taraftardır" neden; çünkü adamlar bir futbolcuyu ve oyununu beğenmezlerse sılıklıyor yada alkışlıyorlar protesto ediyolar keza aynı şey takım oyunu için de geçerli, adamlar öyle bir taraftarki güzel futbol izlemek istiyorlar. Dimi? Aynısını GS taraftarı yapınca beyinsiz, aptal taraftar. Lan bi gidin siz beyinsizlik etmeyin asıl. Kazım Kazım her maç çaprazdan pas vermek yerine kalaye şut çekip durucak 20 taneden 1ini gol yapıcak sonra ben de ona aferin kocum dicem. Salın la bu işleri. Taraftar protesto etmeli, futbolcu da kendine çeki düzen vermeli.

Lan sana mi kaldi kazimin futbolunu degerlendirmek? Terimi islikla o zaman, kazim silah zoruyla oynamiyor ya. Sen taraftarsin gorevin takimi desteklemek. Oyle muthis taraftarimiz var ki macin son yarim saati takim galipken 58. Madde tezahurati yapip oyundan cikan adami islikliyor. Boyle denyoluklar yapacak olan evinde oturup barca maclarini takip etsin. Bize takim iyi giderken fener diyip topcu isliklayan taraftar degil 90 dk Galatasaray diyecek taraftar lazim. Takim kotu gitse anlarim da 7 mac kazanmisken maholuklara barca kilifi hilaryus oluyor jose islikdas

Kazimin bana göre sadece hirsiyla bile bu takima cok katkisi var, ancak futbolunu yukari cekmesi lazim. Hala fizigine iyi deniliyor, ama bence artik okadarda iyi degil, EM 2008 maclarina baktim, cok daha zayif ve kasli duruyor.

Colin Kazım'ın kenara alınması lazım bir kac mac. Boyle uzun sure ilk 11 baslayınca boyle oluyor HEP.

Kazimin bana göre sadece hirsiyla bile bu takima cok katkisi var, ancak futbolunu yukari cekmesi lazim. Hala fizigine iyi deniliyor, ama bence artik okadarda iyi degil, EM 2008 maclarina baktim, cok daha zayif ve kasli duruyor.
Kazım bu takımda en isteksiz ve umursamadan oynayan oyuncu.Dün Elmanderde kötü oynadı ama kimse adamı ıslıklamadı çünkü adam mücadele ediyor.Kazım ancak eli belinde yürüsün başka bişey yaptığı yok

Lan sana mi kaldi kazimin futbolunu degerlendirmek? Terimi islikla o zaman, kazim silah zoruyla oynamiyor ya. Sen taraftarsin gorevin takimi desteklemek. Oyle muthis taraftarimiz var ki macin son yarim saati takim galipken 58. Madde tezahurati yapip oyundan cikan adami islikliyor. Boyle denyoluklar yapacak olan evinde oturup barca maclarini takip etsin. Bize takim iyi giderken fener diyip topcu isliklayan taraftar degil 90 dk Galatasaray diyecek taraftar lazim. Takim kotu gitse anlarim da 7 mac kazanmisken maholuklara barca kilifi hilaryus oluyor jose islikdas

Sana katılıyorum hayri,artık iyiden iyiye suyunu çıkardılar..

Bir oyuncuyu seversin yahut sevmessin herkez sevecek diye bir kaide yok fakat galatasaray formasını terleten her oyuncuya saygı göstermez zorundasın..Kaldıki 7 maçtır kazanan takımın iskeleti konumundadır kazım..Herşey iyi giderken protesto edip takımın havasını bozmaya kimsenin hakkı yoktur..

Barış dediler,sarp dediler,ayhandı,servetti hakan balta derken şimdi kazıma kafayı taktılar..Yarın kazım gidecek sırada başka oyuncuyla uğraşacaklar.Böyle çirkeflikle takım desteklenmez..

zaten fatih hocayi da isliklamis oluyorlar, lafim fatih hocayi isliklayin diyenlere.

ben genel olarak cok karsiyim isliklanma olayina ama kazim artik kanser ediyor, dogal karsiliyorum bu tepkiyi.

sezon baslarken illk 5 hafta bitmeden isliklamislardi, o zaman ama cok karsi cikmisti, elestirmistim, cunku daha cok erkendi, takim olma yolund ailerliyorduk, hic yakismamisti o dönemde isliklamak ama artik bu kadari d aolmaz, yeter.

baros resmen elmanderi bozuyor

bence kazim kotu falan oynamiyor anlayana

adamin cizgide kalmasi sizi rahatsiz edebilir beni mutlu ediyor saha genisliyor

topu tutup beklemeside yararli bence

bakis acilarimiz farkli sanirim

kazim sag acikta cizgide beklemese haril hurul baros gibi sacma sapan isler yapsa hosunuza gider

elmanderin yaninda oynasa keske baros yedek birakilip

bakin neler olacak

ama goremeyecegiz bunu:(

kazim sag acikta cizgide beklemese haril hurul baros gibi sacma sapan isler yapsa hosunuza gider

bakin neler olacak

Bunu yapacak birisi varsa o da Fatih Terim.. Kazım milli takıma ilk seçildiğinde forvet oynatmıştı hoca :) Yeniden düşünebilir bence o kanata yapılacak muhtemel bir yabancı transferinde Baros'dan kontenjan açmak için

Bunu yapacak birisi varsa o da Fatih Terim.. Kazım milli takıma ilk seçildiğinde forvet oynatmıştı hoca :) Yeniden düşünebilir bence o kanata yapılacak muhtemel bir yabancı transferinde Baros'dan kontenjan açmak için

aynisini yazicaktim bende

baros böyle devam ederse yakinda yapar hoca bunu, kanatlara transfer yapilsin hele bi

Kazım'ın alternatifi Aydın olursa adamda bu kadar oynar ayrıca biraz kilosuda fazla gibi.Takımdan gönderilsin falan demiyorumda bence ilk onbir oyuncumuz olmamalı.Kazım'ı beğenen arkdaşlar bide gidip statda izleyin :D :D

bakin neler olacak

Rage_Guy_random_21103946_500_580.jpg

Biri Serdar r'iis'in hesabınamı hack attı ?

Heis bunu sen yazmıs olamazsıng ???

Hmmm... Bu durumda, anti-tez time ;

Baros Elmander'i bozuyor < Elmander dun en az 40 dakika toptan kaçtı, ozellikle dikkat ettim. Koşmaya dahi yeltenmedi çoğu pozisyonda. Baros'la nasıl bir bağlantı kurdun anlamış degilim !?

Kazım cizgi oynayabilir [oynamalı da, daha iyisi gelmedigi surece], zaten alıstı artık oraya [zaten herkesin dedigi aksine Kazım'dan forvet ASLA olmaz] fakat uzun sure 11 oynatınca boyle acaiplikler sergiliyor. Biraz kenara alınırsa, normale doner tekrar [buyuk ihtimal]. Topu tutup beklemesi deding, bunu neden deding anlamıyorum ? Kazım, takımı degil, kendisini dusunerek oynamaya basladım mı, fayda falan gelmez Kazımdan. Bıktırıyor bazen.

Baros haril hurul sacma isler yapıyor, ne yapıyor ? Gol kacırıyor [ama pozisyona giriyor], yere dusuyor [cunku 3 kisi dalıyor]. Bunun dısında Baros'un yaptıgı baska birsey var mı ? YOK.

Elmander ve Kazım yanyana oynarsa eger, Galatasaray bırakın gol atmayı, hele hele Manisa IBB turevi takımlara karsı, pozisyona giremez. Dun Baros'un adam eksiltmeleri olmasa, biz gol mol atamazdık. Elmander ceza sahasına bile girmedi zira. Kazım, zaten top gelse de, gelmese de, farketmez, çerçeve belli [şimdilik]...

Kısacası heis, YANILIYORSUN [gibime geliyor].

respect :ka21:

Kazım'ın alternatifi Aydın olursa adamda bu kadar oynar ayrıca biraz kilosuda fazla gibi.Takımdan gönderilsin falan demiyorumda bence ilk onbir oyuncumuz olmamalı.Kazım'ı beğenen arkdaşlar bide gidip statda izleyin :D :D

bencede kilo sorunu var

fenerde böyle degildi bu adam

Hatta çizgiyi de geçip tribünde oturabilir.

Servet'ten kurtulduk sıra Kazım'da

Rage_Guy_random_21103946_500_580.jpg

Biri Serdar r'iis'in hesabınamı hack attı ?

Heis bunu sen yazmıs olamazsıng ???

Hmmm... Bu durumda, anti-tez time ;

Baros Elmander'i bozuyor < Elmander dun en az 40 dakika toptan kaçtı, ozellikle dikkat ettim. Koşmaya dahi yeltenmedi çoğu pozisyonda. Baros'la nasıl bir bağlantı kurdun anlamış degilim !?

Kazım cizgi oynayabilir [oynamalı da, daha iyisi gelmedigi surece], zaten alıstı artık oraya [zaten herkesin dedigi aksine Kazım'dan forvet ASLA olmaz] fakat uzun sure 11 oynatınca boyle acaiplikler sergiliyor. Biraz kenara alınırsa, normale doner tekrar [buyuk ihtimal]. Topu tutup beklemesi deding, bunu neden deding anlamıyorum ? Kazım, takımı degil, kendisini dusunerek oynamaya basladım mı, fayda falan gelmez Kazımdan. Bıktırıyor bazen.

Baros haril hurul sacma isler yapıyor, ne yapıyor ? Gol kacırıyor [ama pozisyona giriyor], yere dusuyor [cunku 3 kisi dalıyor]. Bunun dısında Baros'un yaptıgı baska birsey var mı ? YOK.

Elmander ve Kazım yanyana oynarsa eger, Galatasaray bırakın gol atmayı, hele hele Manisa IBB turevi takımlara karsı, pozisyona giremez. Dun Baros'un adam eksiltmeleri olmasa, biz gol mol atamazdık. Elmander ceza sahasına bile girmedi zira. Kazım, zaten top gelse de, gelmese de, farketmez, çerçeve belli [şimdilik]...

Kısacası heis, YANILIYORSUN [gibime geliyor].

respect :ka21:

booya kasha

yanildigimi dusunmuyorum

kazimi barosun yerinde forvette izleyince anlayacaksiniz diye umabilirim ancak

baros deme bana

emre colak omuz atsa metroya binecek kadar gucsuz bitmis

fiziksel olarak emre colak seviyesine ulasana kadar takimdan kesilmesi taraftariyim

dun belki en az 3 kez yanlis kosular yapip elmanderi zor durumda birakti

kaptirdigi toplari yanlis kullandiklarini ignore etme

kazimda 2 gol pozisyonuna girdi sizin mantiginizla?

niye ona bravo demiyorsun

?

hemde adam forvet degil sag acik degilmi

cifte standard

Geri
Üst Alt