#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Bende bugün begendim,ama oyununu degil,mücadelesini begendim.

65-70 dakika sağ açık oynadı.O sürede de çok kötüydü.Bizi ilgilendiren kısmı sağ açıkta gösterdiği performans.Gerisi faso fiso.

Hücumda top ayağından fazla göğsüne deyiyor zaten. O seviyedeki her topu kontrol edeceğine Elmander'e falan indirmeye çalışsa belki bir katkısı olur hücuma. En fazla bu beklenebilir Kazım'dan. Sağ bekte iş yapsa bari de 1 ay idare etse.

Sabri'nin yerine daha iyi oynadı ;) Onun dışında bişeyler yapmaya çalıştı ama kötüydü.

Sahanın neresine koyarsan koy çok kötü oynuyor.Acayip derecede formsuz birkaç maç yedek kalsın artık

Bugünlük çok sorun olmadı sağbeke geçmesi ama bir ikinci deneme felaket olur.Kazımla alakası yok bunun alışık değilsen oraya yaptığı hataları yaparsın tabiki de.Özellikle solda geldikleri bir pozisyonda savunmanın içine öyle bir girdi ki arkadaki adamını tamamen unuttu.Göremediler orayı ve topu uzaklaştıran Kazım oldu:asd: Normalde temel bir hata ama işe yaradı o pozisyon özelinde.

Ne sağbeki ya. Başka derdimiz yok bide bunla mı uğraşacağız. Koy yedek klübesine takılsın takıma zarar veriyor performansı.

Performansı her zaman ki gibi.:ays:

Kendisi ile ilgili yaptığım çalışma.

Her maç öncesi yaşıyorum bu olayı.

kazmdfuuu.jpg

Fatih Terim Kazım'ı her yerde denedi. Gerçi sağ bek hoşuna gitmiş ama bir de yedek kulübesinde denemek lazım. Birkaç maç üst üste orada olursa orada form tutacaktır..

Kazım'ı eleştirenler gram maç izlemeyi bilmiyor, başka açıklaması yok.

Geri
Üst Alt