#23 Colin Kâzım Richards

Cevap: #80 Kazım Kazım

Bendim hacu, ben beğenmiyordum Melo'yu. Hâlâ da aldığı parayı çok buluyorum, yüzümü de kara çıkardı puşt. Rahatladın mı? Hadi git bi bardak süt iç.

Adamın bu performansını da beğenmezsin, eleştirirsin. Buna karışamam. Ama, Melo'yu izlemeden, "kazma" dersen, buna karşı çıkarım. Haa, adamın oyun tarzını beğenmiyorum falan desen neyse. Bu adam hiç bir zaman, top tekniği olmayan bir kazma değildi. Her zaman top tekniği üst düzeydi. Melo'yu izlememişsin diyorum, izlesen böyle bir yorum yapmazdın bence. Futboldan, gayet iyi anladığını düşünüyorum.

Yağ çekiyo yeme Sertaç:asd:

kiz kavgasi gibi oldu

kiz da bu durumda YUNUZ

olm hakan SMK'ya niye bu kadar taktin. haci SMK ya gicik olurum ama adamdir lan. baska bir admine bu laflari etsen admin egosuyla seni forumdan kazirdi. :o

O zaman adaletli olsun, herkese eşit olsun.Ne Sertaç'ı tanırım, nede başkasını ben gördüğümü yazıyorum.

Forumdan da atabilir,mümkündür.

50 dakikadır nokta,virgül mevzusunu atlatamadınız lan.Sonsuz döngüye mi girdiniz oğlum?

Ne güzel Hayri'yi susturuyordum Kazım mevzusunda.
ayatollah.gif

Yağ çekiyo yeme Sertaç:asd:

Adamın koyduğu virgüller yüzünden kafam döndü yahu. Hâlâ "ama"dan sonra virgül koyuyor, neyse ki geçmiş mesajlarımı araştırmış arkadaş.

Bence Melo'nun top tekniği muhteşem falan değil, normal bir adam, gayet de izlemiştim Melo'yu, saçma salak hatalar yapmakta üstüne yok, gelmeden önce de söylüyordum, yine söylüyorum ve yapıyor da. Bana anlatmayın Melo'yu arkadaş, haka dansı yapıyor diye adamı kral bellediniz.

50 dakikadır nokta,virgül mevzusunu atlatamadınız lan.Sonsuz döngüye mi girdiniz oğlum?

Ne güzel Hayri'yi susturuyordum Kazım mevzusunda.
ayatollah.gif

Zaten biz bunu Hayri'yle planladık lan, baktım adam sıkışıyor, PM'le hallettik mevzuyu. Yoksa Kenan'a cevap vermeycektim, Hayri başgana selamlar.:tiphat:

Adamın koyduğu virgüller yüzünden kafam döndü yahu. Hâlâ "ama"dan sonra virgül koyuyor, neyse ki geçmiş mesajlarımı araştırmış arkadaş.

Bence Melo'nun top tekniği muhteşem falan değil, normal bir adam, gayet de izlemiştim Melo'yu, saçma salak hatalar yapmakta üstüne yok, gelmeden önce de söylüyordum, yine söylüyorum ve yapıyor da. Bana anlatmayın Melo'yu arkadaş, haka dansı yapıyor diye adamı kral bellediniz.

Yahu, saçma salak hatalar yapıyor diye istemezsin, o ayrı. Adam mevkisinde, dünyanın en teknik oyuncularından biri, ona tekniği sıfır, kazma demene şaşıyorum.

Evet Kenan'cığım, bu kadar teknik bir adam varken Juventus gibi bir kulüp Pirlo'yu alıp Melo'yu kiraladı, ne salaklar değil mi?

Olm şaka maka adam her yere virgül koymaya başladı lan.:asd: Okudukça yerlere yatıyorum.

abi gidin baltaya falan sarin ya:)

hatta bugunku pasifligi sebebiyle selcuga sarin

ne kazimi

Geri
Üst Alt