#23 Emre Akbaba

emrenin sakatlıklarda kendi hatasıda var maalesef cok dan dun giriyor pozisyonlarda maldivci serdarın daha gözü karası

kemik yapısı çok zayıf

samudio ayak üstüyle vurmuyor mu nasıl kırılıyor kaval kemiği çubuk kraker misin be adam

Dünyanın en iyi mma dövüşçülerinden anderson silvanın bacağı çok daha kötü kırılmıştı, Silva dayanıklılığıyla bilinmesine rağmen. Fotoğrafı spoyler'a koyacağım ama çok kötü görüntü açmamanızı tavsiye ederim.
20131228_jla_aj4_533.0.jpg

Genellikle absürd pozisyonlarda, kontrolsüz girişlerde veya hızlı hareketlerde oluyor bunlar, Emre'nin kırılganlığından çok, muhtemelen tehlikesiz bir şutu durdurmak için kendini feda etmesi bence sorun.

Çocuk çok yürekli ama çok da değerli, biraz kendisini koruması lazım, Lincoln gibi pısırık olsun demiyorum da Sneijder gibi yeri gelince kendini korusun yeri gelince çaksın diyorum. Her türlü geçmiş olsun Emre Akbaba...

1. bu dogru mu?
2. nasil yayilir
3. harbiden k.o. ...

Orada can havliyle basmasının sebebi topu kaptırmış olmasıydı.

Yazık, çok üzücü bir durum. Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bu sakatlığın da üstesinden gelir.

Geçmiş olsun şanssızlıklar bırakmadı yakanı.

Gecmis olsun ne diyim adam geldinden beri sakatlik pesini birakmiyor önceki sakatlik dan düzelmesi baya uzun sürmüstü bu sakatlik heralde cok daha uzun sürer

Ne bahtsızsın be çocuk hayallerini yaşayamadın doya doya, Galatasaray formasının hayaliyle yaşadı hayaline kavuştuktan sonra gün yüzü göremedi. İnşAllah çabuk iyileşirsin koç.

Adam canını dişine takarak oynamış, bu kulüp kimi kapının önüne koyacağını ,kimin arkasında duracağını bilir. 4 milyona da batacak bir camia değil çok şükür.

Aslanımıza da geçmiş olsun, inşallah daha güçlü bir şekilde döner ve şampiyonluklarımıza katkı verir.

gecmis olsun sezon basi sahalarda gorecegiz kendisini insallah

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok büyük ümitler besledik ama şans yanında olmadı. Sezon başı büyük sakatlık geçirdi tam toparlayacağı zaman tekrar başka bir sakatlık. Sağlık durumu ne olur bilmem ama kulüp olarak arkasında dururuz.

Emre'ye üzülmekten galibiyet golüne bile sevinemedim. Hala üzülüyorum üstüme bulut gibi çöktü.

RESMİ - Oyuncumuz Emre Akbaba’nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur.

Geri
Üst Alt