#23 Emre Akbaba

Nekadar sürede döner tahmini bilen varmı ayak bileği kırılmaması iyidir diye umuyorum

Insallah td kapasitesi vardir ,olucak yani yoksa altyapi hocsligi icin bir sans taninabilir .

Bizim maç ile ilgili konuşanlar bi geçmiş olsun demedi.Ben sözümün arkasındayım.Bizim ligde bize karşı tavrı olanları düşünmem.Biz kendimize bakıp kendimizi Avrupa kupalarında kazanacağımız zaferlerle üstlerde, zirvelerde olmalıyız.Diğer takımların geneli umrumda değil..

Çok üzgünüm. Sezonun kalanında beklentimi sıfırlamıştım. Bir daha sakatlanmasın yeter diyordum. Yine talihsiz ve uzun süreli bir sakatlık. Bunun fiziki dönüşü olur önümüzdeki sezon ama mental olarak dönüşü daha zor. Allah güç, kuvvet versin. Umarım tamamen sağlığına kavuşur.

Maalesef bundan sonra futbolda düzen tutması çok zor bence.

Zaten çok zayıf bir vücut yapısı var, bu sakatlıktan daha güçlü döneceğine fazla ihtimal vermiyorum. Yazık oldu.

sent via GSC

İyileşip antrenmanlara çıkacak duruma gelmesi çok uzun sürmeyebilir. Ancak forma rekabetine girecek fiziksel güç ve özgüveni tekrar kazanması 1-1,5 yıldan önce imkansız. Kadro planlamasında seneye Emre yokmuş gibi düşünülmeli maalesef...

Kırığın tam şekli bilinmeden tarif etmek zor. Basitçe açıklayayım bir insanın ayak bileğinde parçalı kırık varsa ve özellikle kırık parçalar ciddi bir biçimde dağılmışsa yürüme kusuru bile kalabilir.(Tabi cerrahın becerisine bağlı) En basit kırık bile(ayrışmamış kırık = çatlak) ciddi bir sakatlıktır 2-3 ay arası futbol oynaması çok zordur. Umuyorum ki Emre'nin parçalı kırık değildir ve yakın zaman da iyileşip Galatasaray'ımıza gönül verdiği kadar hizmet de verir. Saygılar

bu açıklamayı yeni gördüm ayak bileği küçük kemiklerinde ciddi bir sorun yoksa iyi toparlayabilir tabi gücünü bulması uzun sürer(ne yazık ki)

nerde gerekli adam var o sakatlanır ömer gibi semih gibi ahmt gibi sinan gibi çöplere bi bok olmaz

emre bizim oyunun en kritik oyuncularından biriydi her an skor üretebilen ender oyunculardan

45651

Baldır ve kaval kemiği kırığı varmış. Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Çok üzüldüm vallahi

Geri
Üst Alt