#23 Emre Akbaba

Nerdeyse 1 sene maça çıkamamış adam için gayet iyi seviyede. Umarım bir sakatlık yaşamaz da her maç düzenli oynar.

Fizik olarak toparlayabileceğini pek düşünmüyorum sakatlıktan önce de kötüydü zaten. Yine de şu leş takımda 3-5 katkı verse yeter bu adamdan başka gole yakın oyuncu bi falcao var zaten

Yasadigi onca seyden sonra sahaya koydugu mucadele takimi icin birseyler yapma azmi bile yeter.Biz onunden gecen topa mudahale etme tenezzulu gostermeyen orta sahalar gorduk.Karakterli oyuncularla oynamak lazim artik.

Aklıyla tekniğini birleştirip kullanabilen az sayıdaki yerli topçulardan.

50-60 dan sonra öldü normal olarak.

ama 30 pas icinde de assist olup, falcaonun fena kacirdigi bir pas da var. su an biraz kacinarak oynamasi normaldir
Bosuna yaziyorsun
Nerdeyse oynadığı her dakika hayalet gibiydi.
İkinci yarı ismini bile duymadık.

Ortasaha'nin rakibe kalmasınin en büyük sebebi.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Ikinci yari neden ismini bile duymadik acaba?

1579514679377.webp

Sadece burada değil twitter'da ve bazı yerlerde emre akbaba'ya içten içte duyulan nefretin nedeni nedir arkadaş ya? Bak güvenmeme demiyorum. Bildiğin bazı arkadaşlar bazı yerlerde adamdan nefret edercesine başarısız olmasını istiyor. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Aslında performansı sürpriz değil :)

Sadece burada değil twitter'da ve bazı yerlerde emre akbaba'ya içten içte duyulan nefretin nedeni nedir arkadaş ya? Bak güvenmeme demiyorum. Bildiğin bazı arkadaşlar bazı yerlerde adamdan nefret edercesine başarısız olmasını istiyor. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Alindiginda odenen parayi cok bulup, o parayla bilmem nerden bilmem kimden bilmem kac tane bulurum diyenler adam basarisiz olsun da biz demistik diyelim diye bekliyor.
Transferine cok sevindik, doyamadik.
Donusune cok seviniyoruz insallah yolu acik olur

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şerefsiz onlar. Boşver. Yerli topçu diye böyle yapıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim kazığı diyorlardı 2 senedir sakat adama negzel. Şimdi o opsiyon ellerinden alınacak gibi duruyor nefretin sebebi budur muhtemelen.

Bu adama nedense cok güveniyorum..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt