- 10 Nisan 2013
- 58.576
- 41.717
- 3.943
Aslanım benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niyeEmre orta saha oyuncusu değil, orada da verimli olmaz. Bunu göremeyenler boş yapmasın.
Bosuna yaziyorsun50-60 dan sonra öldü normal olarak.
ama 30 pas icinde de assist olup, falcaonun fena kacirdigi bir pas da var. su an biraz kacinarak oynamasi normaldir
Ikinci yari neden ismini bile duymadik acaba?Nerdeyse oynadığı her dakika hayalet gibiydi.
İkinci yarı ismini bile duymadık.
Ortasaha'nin rakibe kalmasınin en büyük sebebi.
Sadece burada değil twitter'da ve bazı yerlerde emre akbaba'ya içten içte duyulan nefretin nedeni nedir arkadaş ya? Bak güvenmeme demiyorum. Bildiğin bazı arkadaşlar bazı yerlerde adamdan nefret edercesine başarısız olmasını istiyor. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Sadece burada değil twitter'da ve bazı yerlerde emre akbaba'ya içten içte duyulan nefretin nedeni nedir arkadaş ya? Bak güvenmeme demiyorum. Bildiğin bazı arkadaşlar bazı yerlerde adamdan nefret edercesine başarısız olmasını istiyor. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.
Terim kazığı diyorlardı 2 senedir sakat adama negzel. Şimdi o opsiyon ellerinden alınacak gibi duruyor nefretin sebebi budur muhtemelen.Sadece burada değil twitter'da ve bazı yerlerde emre akbaba'ya içten içte duyulan nefretin nedeni nedir arkadaş ya? Bak güvenmeme demiyorum. Bildiğin bazı arkadaşlar bazı yerlerde adamdan nefret edercesine başarısız olmasını istiyor. Ben ilk defa böyle bir şey görüyorum.