#23 Emre Akbaba

„ben 10 numara degilim“ diyenlere futbol ögretiyor Kral

Forumu bilmem ama ben bu adamı geldiğinden beri destekliyorum Aynalı Tahir bey. Helal olsun aslana.
Adamin sozlesmesini fesedin, hirsiz diyenler vardi buna sakatlik yuzunden hatta adam yatmaya geldi diyenler var. Maalesef boyle midesizleri anlamiyorum adamin fedakarligi yuzunden o rize macini kazandik gecen sene bunu hala soylemekte fayda var.

Anamiza soven Belhandanin yerine senin oynaman ve cok iyi oynaman beni asiri mutlu ediyor Amore Whitefather

kaleden uzak oynayınca ve çok açık alanlarda etkisiz kalıyor

Gol atamadığı, asist yapamadığı her maç eksi yazar, tam Alex gibi takılıyor şu anda. Son 3 yılda modern 10 numara diye öyle bir şey izledik ki Emre'nin sadece gol atmasına veya bir topun filan üstünden atlayıp santrafora gol attırmasına fitim. Yılda 5 gole katkı yapan savunmacı 10 numara yerine oyunu tek taraflı oynayıp 3 haftada 3-4 gole direkt katkı yapan 10 numarayı tercih ederim. Yalnız duran topları daha fazla kullanması lazım. Alanya'da raket gibi gelene geçene vuran adam bize geldiğinden beri tüm topları başka oyuncuya emanet ediyor. Duran topu Ömer'den kötü kesecek oyuncu değil, daha fazla sorumluluk alması lazım. Onun dışında bir gün olur mu bilmiyorum zira Galatasaray'a geldiğinden beri olmadı ama fiziğini geliştirirse çok daha başka seviye topçu olur. Allah yolunu açık etsin.

İstatistiksel katkı vermediği sürece yetersiz kalacak hep bizim için. Umarım gol katkısı istikrarlı olur..

Geri
Üst Alt