#23 Emre Akbaba

Gol atamadığı, asist yapamadığı her maç eksi yazar, tam Alex gibi takılıyor şu anda. Son 3 yılda modern 10 numara diye öyle bir şey izledik ki Emre'nin sadece gol atmasına veya bir topun filan üstünden atlayıp santrafora gol attırmasına fitim. Yılda 5 gole katkı yapan savunmacı 10 numara yerine oyunu tek taraflı oynayıp 3 haftada 3-4 gole direkt katkı yapan 10 numarayı tercih ederim. Yalnız duran topları daha fazla kullanması lazım. Alanya'da raket gibi gelene geçene vuran adam bize geldiğinden beri tüm topları başka oyuncuya emanet ediyor. Duran topu Ömer'den kötü kesecek oyuncu değil, daha fazla sorumluluk alması lazım. Onun dışında bir gün olur mu bilmiyorum zira Galatasaray'a geldiğinden beri olmadı ama fiziğini geliştirirse çok daha başka seviye topçu olur. Allah yolunu açık etsin.
Fiziğini geliştirmek için hiç çalışmamış altın bir fırsatı vardı sakatlık döneminde vücudunu geliştirme anlamında.

Oyunda gözükmese de ceza sahası içinde kalabalık yaratması bile yeterli orta sahaya gelip sağa sola yan pas yapacağına maç içinde ceza sahasında gol kovalasın yeterli, Emre'den önce ceza sahası içinde Falcao neden gol atamıyor diyorduk top gelmiyor diye sitem ederken Emre geldikten sonra ceza sahasını karıştırınca forvetlerde rahatladı hatta Feghouli bile arkada daha fazla alan bulmaya başladı.

Fiziksel düşüşler ve oyun içi kaybolmaları yaşaması normal.adam 1 yıldır top oynamiyo,2 ayağı da kirildi.maradonaligi başka maçlarda bekleyin

Bence bu maçta da iyi oynadı. Gol atmadı diye eleştirmek yersiz. Oyuna bir efektiflik getirmesi, ceza sahasını kalabalıklaştırması bile rakip takımın dengesini bozuyor.

Ben begendim acikcasi. Sakatlik sonrasi ürkeklik yasar diyordum ama kesinlikle hic bir ürkekligi yok. Bir pozisyon vardi iki adam arasinda yere düsüp yilmayip topu saklamayi basarmisti, epey takdir ettim orada kendisini.

Kendisine dair hic bir beklentim yoktu o igrenc sakatliktan sonra, beni cok sasirtiyor simdiye kadar. Umarim aynen böyle devam eder, kendisine cok ihtiyacimiz var bu sezon. Bizi o Belhanda apacisinden kurtarmasi bile yeterlidir gözümde.

Bazi arkadaslar futbolu cok iyi bildigini saniyor ama oyunu okumaktan bile aciz acin ilk yaridaki maclari izleyin neden al gol atamiyorduk gol pozisyonuna giremiyorduk Forvette oynayan oyuncudan baska cezasahasinda kalabalik olamiyorduk Emre Ceza sahasini karistiyor ya kendini yada onundekilerin daha rahat pozisyona girmesini sagliyor ama bazi Futbolu cok bilen taraftarlar bunlari gormeyip bos bos yorum yapiyorlar .

bu sakatlıkları yaşayan biri için topla dönüşleri çok çevik geldi gözüme son maçta. benim tek beklentim biraz daha bire bir çalım denemesi. basıp geçecek tekniği ve çevikliği var.

Sakatlıktan sonra bu seviyede olması muazzam, Oyun içi düşüşleri kariyeri boyunca vardı zaten çok normal skora büyük katkı yapacak gibi kaza bela olmazsa.

Gole yakın, zeki, çalışkan. İlaç gibi geldi ilk yarıdaki kısır takıma.

O güzel röveşata vuruşu gol olmayı hak ediyordu vallah. Yazık oldu

sent via GSC

Belhandayla bosuna zaman harcadik

Geri
Üst Alt