#23 Emre Akbaba

Iyiydi.feghouli ve omer yardim etmese de.adem iyi oynamadı üstelik.

herif 4-5 maçta belhandanın 3 senede yaptığı skor katkısını yaptı ama stilini beğenmiyorum ne yalan söyliyim topla giderken çok ağır ve zekasız davranıyor bazen

herif 4-5 maçta belhandanın 3 senede yaptığı skor katkısını yaptı ama stilini beğenmiyorum ne yalan söyliyim topla giderken çok ağır ve zekasız davranıyor bazen
Maç eksiğindenmi bu durum bilmiyorum bende aynı düşüncedeyim adam eksiltemiyor ama golün kokusunu çok iyi alıyor

Şut atmakta zorlanan cılız bir adamdı. Alex gibi goller atan sinsi ss'ye dönüştü. İsveç deplasmanında attığı gollerden belliydi bu yeteneğinin olduğu. Şimdi geriye tek bir şey kaldı, ceza sahası dışından goller atmak. Bunu da yaparsa komple bir hücum oyuncusu olmuş olacak.

Ya iyi güzel de , bu adam takımın değil belkide ülkenin şuan güncel ligin karambolden gol atma potansiyeli en yüksek üç beş topçusundan biri.

Zaten elinde Belhanda , Mariano , Ömer gibi içeri kesen adamlar ve Onyekuru gibi adam eksilten bir adamın var.Oyunu rakip ceza sahasına yıkmışsın.Sen karambollerde gol atması en büyük özelliklerinden biri olan adamı Emre Akbaba'yı niye oyundan çıkartıyorsun?

Tadiç rolünde oynuyor. Gole müthiş katkısı var.

Çok seviyorum. Orta sahada sallanmıyor çalım atacağım diye. Hemen ceza sahasına giriyor, müthiş tehlikeli bir herif.

Devam Emre böyle devam!

Tomas müllere evrildi iyice aslanım. Bence feghoulinin yerinde sağ kanatta oynamali. Solda onye ileride adem orta üçlü de Ömer lemina seri olmali özellikle fener maçında.

Tomas müllere evrildi iyice aslanım. Bence feghoulinin yerinde sağ kanatta oynamali. Solda onye ileride adem orta üçlü de Ömer lemina seri olmali özellikle fener maçında.
sağ kanatta bir kaç kez denedik yokları oynadı.

zaten emre akbaba takımı taşıyan oyuncu değil .kanatlarda iyice kaybolur.

emre kendini unutturan ve gol koşusu yapan bir sahte 9

Geri
Üst Alt