#23 Emre Akbaba

Kanatta sövdürür kendine. Merkez de bile hâlâ pasif kalıyor, kanatta tamamen kaybolur. Hiç gerek yok açıkçası.

sent via GSC

Son sayfaları okuyunca tekrar edeyim dedim. Bu adam forvet arkasında gizli forvet. Kanat dahil diğer pozisyonlarda kötü performans verir. Bunu izlemeye başladığım ilk maçlardan beri söylüyorum.

Kesinlikle oyuna damga vuracak, topa 50 kez dokunacak biri değil. Bunu beklemeyin.

Ceza alanı içinde topla buluşup, doğru koşuyla ve net vuruşla rakibin fişini çekecek bir oyuncu.

Bu nedenle hep söylüyorum ama tekrar edeyim gol atamadığı maçlarda çok eleştirilir.

Benim Emre’den tek bir beklentim var o da biraz vücut/core çalışması. Çok güçsüz bir oyuncu. Onun dışında büyük bir eksiği yok oynadığı gizli golcü pozisyonu için. Biraz daha fit olur biraz daha oyunun içinde kalırsa mükemmel olur.

Şunu net söyliyeyim 34 maçlık lig maratonunda 20 gole direk etki yapacak bir oyuncu. 15 gol 5 asist gibi rakamları Galatasaray’da rahat yakalayabilir.

Beklentilerimizi doğru seviyede tutup, yapamayacağı şeyler beklememek lazım.

bukadar agır sakatlıklardan dönüp sahaya mental olarak kısmen fizik olarakta güclü dönen bir oyuncudan yarım sezon adına şu katkıyı alıyorsan eleştiremezsin

eleştiren art niyetledir bukadar net.

Gol atmasa son 25 sayfadır sövülüyor olurdu.
Futbolda golden onemli ne varki Zaten bu adam hazir olmadan goller atmaya basladi ilk yari oynayacagi kadar oynuyor ikinci yari kayboluyorki bu doğal bisey Eme Boyle bi oyuncu nerde bu nerde bu dersin ya pozisyona girer ya atar .Oyle calim atsin araya pas atsin oyle adam degil

Futbolda golden onemli ne varki Zaten bu adam hazir olmadan goller atmaya basladi ilk yari oynayacagi kadar oynuyor ikinci yari kayboluyorki bu doğal bisey Eme Boyle bi oyuncu nerde bu nerde bu dersin ya pozisyona girer ya atar .Oyle calim atsin araya pas atsin oyle adam degil
gollerini çıkarınca çok etkisiz bir futbol ortaya koyuyor

bu arkadaşı ceza sahasından uzaklaştırmak cinayet olur. geçen sene sakatlanmasa sinan gümüş yerine forvet bile oynarmış. hatta 4141 döneminde 8 oynamaya mecbur kaldığı için yine kaleden uzakta etkisiz kalıyordu. yeni sistem de kendisine tam oturdu.

Geri
Üst Alt