#23 Emre Akbaba

Kimseye ceza veremediler diye yapistirirlar cezayi simdi. Lemina ve Emresiz kadiköye gidiyoruz

seri
Belhanda selcuk

os ya hazirlayin kendinizi

Oyun içinde kayboluyor fakat öyle bir yerden çıkıyor ki sürekli gol pozisyonlarının içinde oluyor dün son dakikalarda rakip topu bizim yarı sahaya taşımaya çalışırken ciddi pres yapıyordu son dönemde daha da fazla karakter koymaya başladı

Ceza sahasına yaptığı koşular ve ceza sahasındaki üretkenliği dışında çok etkisiz kalıyor. Üretkenlik açısından çok formda olduğu için şu an gayet faydalı tabi..

Ceza sahasına yaptığı koşular ve ceza sahasındaki üretkenliği dışında çok etkisiz kalıyor. Üretkenlik açısından çok formda olduğu için şu an gayet faydalı tabi..
Bence oyun içi ikili mücadeleler için biraz zaman tanımak lazım yoksa ciddi sorumluluk almak isteyecektir yavaş yavaş kendine gelmeye başlıyor son maçlarda daha fazla sırt sırta omuz omuza mücadelelere girmeye başladı

Bence oyun içi ikili mücadeleler için biraz zaman tanımak lazım yoksa ciddi sorumluluk almak isteyecektir yavaş yavaş kendine gelmeye başlıyor son maçlarda daha fazla sırt sırta omuz omuza mücadelelere girmeye başladı

Sakatlıktan dolayı zayıf ve etkisiz kalması normal zaten ama sakatlık öncesinde de böyleydi ayakta duramıyordu. Skor katkısı verdiği sürece sıkıntı yok ama skor katkısı düştüğü anda yetersiz bir oyuncuya dönüşür bizim için. Oyun içi ikili mücadelelerde vs toparlayacağını düşünmüyorum şahsen. Tahmin bu sadece tabi toparlayabilir de sonuçta..

Sakatlıktan dolayı zayıf ve etkisiz kalması normal zaten ama sakatlık öncesinde de böyleydi ayakta duramıyordu. Skor katkısı verdiği sürece sıkıntı yok ama skor katkısı düştüğü anda yetersiz bir oyuncuya dönüşür bizim için. Oyun içi ikili mücadelelerde vs toparlayacağını düşünmüyorum şahsen. Tahmin bu sadece tabi toparlayabilir de sonuçta..
Emre'yi alanyadayken maçlarını baya takip ediyordum Akhisar deplasmanında orta sahanın solundan başlayıp 60-65 metre sürüp 3-4 oyuncu geçerek attığı golde var güç olmasa bile çevikliği var. Aslında çok çevik bir futbolcu mesela sağa doğru gösterirken bir anda terse dönünce rakip tamamen iptal oluyor. Oyun içi merkezde daha etkili olur özgüveni yerine gelsin bence sorumluluğu eline alır. Sakatlık sürecinde bir demeci vardı o da bence genel olarak oyun içinde kaybolmasını özetliyor takıma alıştıkça vereceği ara paslar bile çok şeyi değiştirir

Yanliz bizde oynadigi donemlerde hic kamp yemedi belki kamp yememesinden doayidir 9 gucsuzlugu ama geldiginden beri en iyi oyununu şuan oynuyor

Emre fizik olarak hep böyle bir adamdı, kampla ilgisi yok ama denge-çeviklik problemi var orası ayrı. 2 yılın 1 yılını sakat geçirdiği için normal o da.

İkili mücadelelerde ayakta kalamasa bile bir şekilde topla rakip arasına girip faulü alıyor Alex gibi, maç sırasında da yazmıştım bunu. Hızlı değil ama çevik baya. O yüzden top kaybı olarak dönmüyor bize çoğu. O kısmı toparlayacağına ben de inanmıyorum ama böyle bir artısı var. Seri gibi omuz vurana top vermiyor.

Ceza alanı dışından falan da yapıştırıyordu aslında Alanya'da. Benim beklentim büyük Emre'den, bakalım.

dün bence ikili mücadelelerde gayet iyi ayakta kaldı ve omuz omuzada top saklama becerisi düşündüğümden çok daha iyi. geniş alanda yavaş ama darda çok hızlı ve çevik dönüyor, top çekiyor vs.

1 sene içinde 2 defa bacağı kirilipta ardından tahminlerden öte iyi dönen başka oyuncu varsa soyleyinde Emre'ye ona göre sovelim

Bu çocuk resmen imkansızı başardı ben mental olarak toplara bile girmeye korkar diyordum helal olsun çok çok iyi olmasa da azimi yeter

Seneye takimi kendisine göre kurgulamamiz lazim. Onun icinde de arkasina sert ve tempolu 2 adam koymak gerekiyor. Seri ile falan oynadiginda rakibe hicbir sekilde sertlik uygulayamiyoruz. Garibim lemina da böyle sakatlaniyor iste

Bu maçta gol atması büyük ihtimal. Emre defanslardaki boşlukları çok iyi bulup güzel koşular yapıyor. Fener defansı da boşluk vermede bayağı yetenekli.

Açıkçası Onyekuru ve Emre’den beklentilerim yüksek.

Olmayan sistemin içine eden oyuncumuz.
Babel ve belhanda'dan kurtulduk başımıza bu çıktı

Maçın %90'inin da hayalet gibi gezinip ikili mücadeleye gitmekten korkan bu vitaminsiz ile derbiye çıkarsak sonumuz hüsran olur.

Lemina iyileşene kadar..

343 veya 352 çıkmak daha mantıklı.

Ahmet donk marcao
Mariano Ömer seri sarracihi
Feghuli Adem(falcao) Onyekuru

Olmayan sistemin içine eden oyuncumuz.
Babel ve belhanda'dan kurtulduk başımıza bu çıktı

Maçın %90'inin da hayalet gibi gezinip ikili mücadeleye gitmekten korkan bu vitaminsiz ile derbiye çıkarsak sonumuz hüsran olur.

Lemina iyileşene kadar..

343 veya 352 çıkmak daha mantıklı.

Ahmet donk marcao
Mariano Ömer seri sarracihi
Feghuli Adem(falcao) Onyekuru

huysuz şirin ile ilgili görsel sonucu

Geri
Üst Alt