- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Iyiydi.feghouli ve omer yardim etmese de.adem iyi oynamadı üstelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç eksiğindenmi bu durum bilmiyorum bende aynı düşüncedeyim adam eksiltemiyor ama golün kokusunu çok iyi alıyorherif 4-5 maçta belhandanın 3 senede yaptığı skor katkısını yaptı ama stilini beğenmiyorum ne yalan söyliyim topla giderken çok ağır ve zekasız davranıyor bazen
bende kizardim yerine gire cöp belhandaHocaya kızdı çıkardığı için.
Kaleyede koyalim istersen?Tomas müllere evrildi iyice aslanım. Bence feghoulinin yerinde sağ kanatta oynamali. Solda onye ileride adem orta üçlü de Ömer lemina seri olmali özellikle fener maçında.
Kesinlikle sağda oynamamalı.Tomas müllere evrildi iyice aslanım. Bence feghoulinin yerinde sağ kanatta oynamali. Solda onye ileride adem orta üçlü de Ömer lemina seri olmali özellikle fener maçında.
sağ kanatta bir kaç kez denedik yokları oynadı.Tomas müllere evrildi iyice aslanım. Bence feghoulinin yerinde sağ kanatta oynamali. Solda onye ileride adem orta üçlü de Ömer lemina seri olmali özellikle fener maçında.
para ediyoken dehleyelim
kimseyi malatya macinda cezalandiramazlarsa gidip buna ceza verirlerne zaman 3 maç cezası onaylanıyor ?