#23 Emre Akbaba

Daha hala bundan medet uman var mı yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlam bir şekilde döner umarım

Feghouli'nin yerine sağ kanat oynaması lazım, belki 8 numara da olabilir. 10 numaradan uzak durmasını dilerim.

Feghouli'nin yerine sağ kanat oynaması lazım, belki 8 numara da olabilir. 10 numaradan uzak durmasını dilerim.
Emre Akbaba sakatlanmadığı sürece oynar bu takımda onun hücum katkısını verebilecek 2. bir oyuncu yok gol beklentisi benim gözümde Falcao'dan Diagne'den Babel'den Feghouli'den daha fazla

Nerde oynar dersen 9.5 'dan 10 numara diyebiriz ona rakip ceza sahasına / rakip kaleye ne kadar yakın olursa o kadar iyi onun için

Emre Akbaba bu takımda oynar diyebiliyorum rahatça bunun iki sebebi var 1. bu takımda onun hücum katkısını verebilecek başka bir oyuncu yok 2. olarak da Taylan & Etebo ikilisinin oynadığı yerde 3. bir merkez orta saha oyuncusu oynatmaktan ziyade hücumcu bir oyuncu ile oynamak daha mantıklı geliyor bana Etebo & Taylan çok iyi maşallah maşallah ama ne kadar hücum katkısı verirler ki ?

EkNAZHsWAAA7yQo

Geldi yine tipini sevdiğim.
Şimdi bunu futbolcudan sayip sahaya süreceğiz arda, belhanda ve feghuli gibi bizi eksik oynatacak

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Geri
Üst Alt