#23 Emre Akbaba

sokakdan bi adam cevirsen ancak bunun kadar oynar. mac eksikligi felan filan hikaye.

Bir daha bunu benim karşımda savunmaya kalkarsa çok fena söverim.

Galatasaray’ın çocuğuymuş hadi lan oradan.

bunun bide oynamasını isteyenler vardı

Suc tamamen bunda degil ki, bol bol sakatlanan adami sakatliktan yeni cikmisken ilk macta ilk 11 oynatmazsin.

Hoca antrenmanlarda bu oyunculari nasil izliyor ilk 11leri nasil belirliyor anlamak mümkün degil gercekten.

bu adamın 11 çıkması çok saçma değil mi? Bir kere bile sprint atamadı neredeyse yav.

Sağ kanattan başka bir şey oynamaz. İyi bir sürpriz golcü olur büyük takımda, başka bir şey değil. Adamda 10 numara oynayacak ne fizik var, ne de teknik. Hakan gibi çizgiye yakın oynatırsan pas kalitesi ve şut yeteneğinden faydalanırsın. Kılınç kanatta ne kadar etkisizse bu da 10 numarada o kadar etkisiz. İşin ilginci hoca ilk geldiğinde çok doğru kullanıyordu, neden şimdi böyle fantezilere giriyor anlamıyorum.

Suc tamamen bunda degil ki, bol bol sakatlanan adami sakatliktan yeni cikmisken ilk macta ilk 11 oynatmazsin.

Hoca antrenmanlarda bu oyunculari nasil izliyor ilk 11leri nasil belirliyor anlamak mümkün degil gercekten.
Bu adam bildigim hazirlik macinda bile oynamadi nasil 11 e giriyor onida bilemedim. 3-5-1 e donmeliyiz. Yoksa isimiz zor

Bu adam bildigim hazirlik macinda bile oynamadi nasil 11 e giriyor onida bilemedim. 3-5-1 e donmeliyiz. Yoksa isimiz zor

Ben artik mantik aramiyorum hocanin yaptiklarinda cünkü olaya öyle bakinca isin icinden cikamiyorsun cünkü mantikli aciklamalari yok cogu zaman

fbye gitmis olsaydi simdi egleniyorduk ama kazik bize girde malesef

Çıksanıza karşıma Emre Akbaba diye.

Beni Fenerbahçeli olmakla suçlayan biri vardı, kim o?

Insan olun insan. Doğruları yazan insanları sırf sözleri hoşunuza gitmiyor diye suçlamayın.

Geri
Üst Alt