#23 Emre Akbaba

seneye bandırmaspor'a kiralanır
hqdefault.jpg

Ceza sahası çevresinde etkili oyuncu bunu alanya maçında gördük ama Galatasarayda ofansif orta saha oynamak için ceza sahası etrafında etkili olmak yeterli bi kriter değil.Orta sahadan driblingle top taşıma,oyunu kanatlara açma,kilit pas atabilme gibi özelliklerini ön plana çıkarması lazım.1 maçda çöp,leş yorumu yapmak saçma çünkü Trabzon maçında takımda en güvendiğimiz adamlar bile topa ayak uzatmadı

Ne geldi ise şu cuhela kısımdan transfer sevdalısı işsiz güçsüz insanlardan geldi bu takıma

beğendiğim bir topçu. lakin 4 m verilip alınacak öncelikli topçu değildi. daha elzem bölgeler varken 4 m emreye verilmemeliydi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz ve türevlerine fazla yükleniyoruz .

Türk taraftarı olarak genelimizinde onlardan gram farkı yok ben kahvede Emrenin transferi kesinleştiğinde bi kaç kişiyle tartışmıştım. Belhanda gitmiyorsa Emre bize lüks dedikçe yeaa sponsorlar var diye uyuyorlardı yöneticilerde uyutuyor işte pek gark yok.
Alanya maçı kadrosu açıklandığında forumada yazmıştım bok gibi hücum hattı diye kahvedede maç 4-0ken bile bu lokum orta sahayı erzurum deplasmanı bile hoplatır dediğimde ya süperiz olum bak belhanda 8 emre ileri işte diyodu gerçi hocada emre kanattada olur diyodu ama o belki zorunluluktan demiştir.

Forvet almama sebebi para değil eyvallah ama Belhanda Feghouli gibi iki problemli oyuncu varken ve yollayamazken 4-5m Emre'ye vermek muazzam bi zamanlamadır isterse İniesta olsun

Ayrıca Emre özeline gelirsekde 10 numara olduğunun farkında değil umarım düzelir. Ne pas alışverişinde var ne top dağıtmanın rakip yarısaha merkezinde var.
Yeteneğiyle kanatlarda ve yayda verkaçlara giriyor eyvallah da bizim aradığımız o değil ki.

Performansi falan beni simdilik ilgilendirmiyor. Zaten daha 1,5 mac oynamis adam.

Deli gibi forvet ve stoper ihtiyacimiz dururken buna 4 Milyon yatirilmasi beni ilgilendiren konu. Öyle aman aman ihtiyacimiz olan bir eleman degildi, bu yüzden de kendisine para yatirmamaliyiz diyordum. Ne güzel kisin anlasirdik sonra bedava gelirdi, ha Fener cacik oldu falan diye inat edip aldilar ise dünyanin en amatörce hareketidir bu. Fener alirsa alsin bize ne yahu, sanki Emre yi almazsak biterdik.

Ulan Apo Allah seni bildigi gibi yapsin.

Belhanda’nın da şutlanmasıyla 10 numara yerini garantiledi. Simdi kendini gostermesi lazım. Cok cabuk yıkılıyor, sürekli yerde, fizik olarak kendini gelistirmeli, bir de Alanya macında onyekuru’nun golünde şut yerine pas atmayı tercih etse yüzde 99’luk gol pozisyonuydu, şut cekti, dönen top zar zor gol oldu. Sürekli böyle bir sey olacağını zannetmiyorum ama futbolda en sinir oldugum seylerden biri bu. Basit oynayamıyor. Birkac maca daha cıkınca her sey rayına oturur ama. Forvetsiz tek güvenebilecegimiz isim şu noktada Emre. 13-18 arası gol bekliyorum bu sene

bizde 10 nr mevkinde oynamasi
hayli guc

Emre metrelerce dribbling atıp topu taşıyacak bir oyuncu değil önce bunu anlamamız lazım.

Ceza sahasına olabildiğince yakın topla buluşturup kaleye giden bir oyuncu, o yüzden görevi daha çok pas ve şut odaklı olması lazım.

Bir yıl staj dönemini iyi gecirmeli tabi hocanın da oyuncuyu tanıması zaman alır

yaw 1 topçuyu 1 maçla yüceltip 1 maçla yerin dibine sokanı mı dersin

görece yüksek bir bonservisle gelip sağlam para kazanan topçuyu yaptığı büyük fedakarlık yüzünden daha çime ayak basmadan kulüp efsanesi ilan edeni mi dersin

ne ararsan var maşallah

gerçek şudur ki

akbaba gs seviyesinde bir topçu değildir.

Belhanda’nın da şutlanmasıyla 10 numara yerini garantiledi. Simdi kendini gostermesi lazım. Cok cabuk yıkılıyor, sürekli yerde, fizik olarak kendini gelistirmeli, bir de Alanya macında onyekuru’nun golünde şut yerine pas atmayı tercih etse yüzde 99’luk gol pozisyonuydu, şut cekti, dönen top zar zor gol oldu. Sürekli böyle bir sey olacağını zannetmiyorum ama futbolda en sinir oldugum seylerden biri bu. Basit oynayamıyor. Birkac maca daha cıkınca her sey rayına oturur ama. Forvetsiz tek güvenebilecegimiz isim şu noktada Emre. 13-18 arası gol bekliyorum bu sene

Pozisyonu bir daha izle. Alanyaspor savunma oyuncusu, o dediğin pası Emre’yi sürekli takip ederek engellemeye çalışıyor. Emre şut yerine pas atsa, top büyük ihtimal rakip oyuncusuna çarpacak. Evet, pas atsaydı, ve o pas geçseydi, yüzde 99% gol olabilirdi - ama o pasın geçmesi 50/50.

Forvet alinmicani bilsek elbette karsi cikardik ama olan olmuş. Kendisinin faydali olacağını düşünüyorum

yaw 1 topçuyu 1 maçla yüceltip 1 maçla yerin dibine sokanı mı dersin

görece yüksek bir bonservisle gelip sağlam para kazanan topçuyu yaptığı büyük fedakarlık yüzünden daha çime ayak basmadan kulüp efsanesi ilan edeni mi dersin

ne ararsan var maşallah

gerçek şudur ki

akbaba gs seviyesinde bir topçu değildir.
Hem bir topçuyu bir maçla yükseltip bir maçla yerin dibine sokmayın diyorsun hemde 1 maçla adamın gs seviyesinde olmadığı kanısına variyorsun Ne iş. Bir 8-10 hafta geçsin çocuk daha yeni geldi takıma daha alışamadı Ayrıca trabzon maçında herkes kötüydü bir ndiaye birde onyekuru iyidi. İlk maçtan gs seviyesinde olmadığını yargılamak neyin çabası

Hem bir topçuyu bir maçla yükseltip bir maçla yerin dibine sokmayın diyorsun hemde 1 maçla adamın gs seviyesinde olmadığı kanısına variyorsun Ne iş. Bir 8-10 hafta geçsin çocuk daha yeni geldi takıma daha alışamadı Ayrıca trabzon maçında herkes kötüydü bir ndiaye birde onyekuru iyidi. İlk maçtan gs seviyesinde olmadığını yargılamak neyin çabası

tekrar okumanı öneririm.

gerçeklerden bahsediyoruz burada.

Mevcut kadro da gole en yakin isim

Kaleye yakin oynamasi gerekiyor

Arkadaslar bir soru sormak istiyorum, burada Emre Akbaba'nin transfer maliyetinin bir kismini sponsorumuz NEF'in ustlenecegi yaziyordu. Kulupten bu yonde resmi bir aciklama geldi mi?

Geri
Üst Alt