Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.275
- 1.442
- 493
seneye bandırmaspor'a kiralanır

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye bandırmaspor'a kiralanır
Belhanda’nın da şutlanmasıyla 10 numara yerini garantiledi. Simdi kendini gostermesi lazım. Cok cabuk yıkılıyor, sürekli yerde, fizik olarak kendini gelistirmeli, bir de Alanya macında onyekuru’nun golünde şut yerine pas atmayı tercih etse yüzde 99’luk gol pozisyonuydu, şut cekti, dönen top zar zor gol oldu. Sürekli böyle bir sey olacağını zannetmiyorum ama futbolda en sinir oldugum seylerden biri bu. Basit oynayamıyor. Birkac maca daha cıkınca her sey rayına oturur ama. Forvetsiz tek güvenebilecegimiz isim şu noktada Emre. 13-18 arası gol bekliyorum bu sene
Hem bir topçuyu bir maçla yükseltip bir maçla yerin dibine sokmayın diyorsun hemde 1 maçla adamın gs seviyesinde olmadığı kanısına variyorsun Ne iş. Bir 8-10 hafta geçsin çocuk daha yeni geldi takıma daha alışamadı Ayrıca trabzon maçında herkes kötüydü bir ndiaye birde onyekuru iyidi. İlk maçtan gs seviyesinde olmadığını yargılamak neyin çabasıyaw 1 topçuyu 1 maçla yüceltip 1 maçla yerin dibine sokanı mı dersin
görece yüksek bir bonservisle gelip sağlam para kazanan topçuyu yaptığı büyük fedakarlık yüzünden daha çime ayak basmadan kulüp efsanesi ilan edeni mi dersin
ne ararsan var maşallah
gerçek şudur ki
akbaba gs seviyesinde bir topçu değildir.
Hem bir topçuyu bir maçla yükseltip bir maçla yerin dibine sokmayın diyorsun hemde 1 maçla adamın gs seviyesinde olmadığı kanısına variyorsun Ne iş. Bir 8-10 hafta geçsin çocuk daha yeni geldi takıma daha alışamadı Ayrıca trabzon maçında herkes kötüydü bir ndiaye birde onyekuru iyidi. İlk maçtan gs seviyesinde olmadığını yargılamak neyin çabası
tekrar okumanı öneririm.
gerçeklerden bahsediyoruz burada.
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum, burada Emre Akbaba'nin transfer maliyetinin bir kismini sponsorumuz NEF'in ustlenecegi yaziyordu. Kulupten bu yonde resmi bir aciklama geldi mi?