Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.566
- 2.217
- 1.813
Büyük hayal kırıklığı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onların aa ve mc gibi yöneticisi yokFerdi'ye karşı Fener'e ya da Llajic'e karşı Beşiktaş'a kaktırabilsek hoş olurdu.
aynen bi an bu soruyu mac esnasinda bende sordumoyuna girdiğini gördüm sonra da görmedim
onların aa ve mc gibi yöneticisi yok
galatasaray için sakatlanmadı abi kendi için sakatlandı oranın maaşlı elemanıEmre çok büyük iki şansız sakatlık geçirdi eleştirirken biraz insaflı olmak gerekir diye düşünüyorum. Şu anki haliyle evet pek yeterli gözükmüyor ama Galatasaray için ayağını iki kere eline alan adama kötü bir şey yazmak içimden gelmiyor.
Emre çok büyük iki şansız sakatlık geçirdi eleştirirken biraz insaflı olmak gerekir diye düşünüyorum. Şu anki haliyle evet pek yeterli gözükmüyor ama Galatasaray için ayağını iki kere eline alan adama kötü bir şey yazmak içimden gelmiyor.
Demek televizyon karşısında bunu gören tek ben değilim...Bitik biri. Bu hale gelmesi inanilmaz. Ok, 2 berbat sakatlik ama biraz da biseyler yap be Emre!!
Yani u18 den oyuncu oynasin bunun yerine en az bunun kadar katki yapar.
Leş herif top rakipteyken savunmaya yardim da etmiyor kicini kaldirip!