#23 Emre Akbaba

Ben Akbaba'yı eleştirdiğimde bana bu başıkta artistlik yapan biri vardı, kimdi o?

Benim F5'li olmamı iddia ediyordu.

Herkes akıllı olsun, birbirine saygılı olsun. Biz de ölümüne Galatasaraylıyız.

Bitik biri. Bu hale gelmesi inanilmaz. Ok, 2 berbat sakatlik ama biraz da biseyler yap be Emre!!

Yani u18 den oyuncu oynasin bunun yerine en az bunun kadar katki yapar.

Leş herif top rakipteyken savunmaya yardim da etmiyor kicini kaldirip!

Ferdi'ye karşı Fener'e ya da Llajic'e karşı Beşiktaş'a kaktırabilsek hoş olurdu.

onların aa ve mc gibi yöneticisi yok

Fener Akbaba'yı ister diye tahmin ediyorum, normalde Beşiktaş yöneticileri o kadar enayi değil ama Llajic de orada bildiğin oynamaktan kaçıyor. Onların Falcao'su gibi, o yüzden yerli bir potansiyel için elden çıkarmak isteyebilrler. Sergen de oynatır zaten Akbaba'yı. Böyle işlere yönelmek lazım, yoksa durduğu yerde değerlenmiyor eleman.

Emre çok büyük iki şansız sakatlık geçirdi eleştirirken biraz insaflı olmak gerekir diye düşünüyorum. Şu anki haliyle evet pek yeterli gözükmüyor ama Galatasaray için ayağını iki kere eline alan adama kötü bir şey yazmak içimden gelmiyor.

Emre çok büyük iki şansız sakatlık geçirdi eleştirirken biraz insaflı olmak gerekir diye düşünüyorum. Şu anki haliyle evet pek yeterli gözükmüyor ama Galatasaray için ayağını iki kere eline alan adama kötü bir şey yazmak içimden gelmiyor.
galatasaray için sakatlanmadı abi kendi için sakatlandı oranın maaşlı elemanı

Takım elbisemi giyip
gül suyuyla ellerimi yıkadıktan sonra klavyeye geçmeliyim evet

Gereksiz olur Emre Akbaba ile sözleşme uzatmak olası yabancı sınırlamasında bile gereksiz olur. Artık Galatasaray'a sahada katabileceği bir şey kalmadı

Muslera dışında sözleşmesi bitenlerin hiç biriyle yeni kontrat imzalanmamalı. Hepsine yol verelim.

sent via GSC

Bitik biri. Bu hale gelmesi inanilmaz. Ok, 2 berbat sakatlik ama biraz da biseyler yap be Emre!!

Yani u18 den oyuncu oynasin bunun yerine en az bunun kadar katki yapar.

Leş herif top rakipteyken savunmaya yardim da etmiyor kicini kaldirip!
Demek televizyon karşısında bunu gören tek ben değilim...
Demek kendini yakmak isteyen sinirlenen tek ben değilim..
Sanki biri zorla çıkarmış gibi sahaya
Son 20 dk giren birinin hiç durmadan koşması lazım benim mantığıma göre..
Hiç durmadan bile koşarsın 20 dk koşacaksın çünkü 1 saat koşmayacaksın.Pres yok istek yok..
Galatasaray çocuğu böyle olunmuyor işte..
Bizim görevimiz storelara hücum etmekse senin görevin 20 dk ciğerin patlayana kadar koşmak
Ama mal meydanda..

Geldiğinde eleştirmiştim bi süre dünyanın lafını yemiştim forumda. En formda olduğu dönem diye bir dönem hatırlamıyorum bize geldiğinden beri. Geldiğinde de vasatti en iyi olduğu maçi hatırlıyorum eski takımına karşı oynadığı onun dışında vasatın üzerine çıkabildigi maç yok yemin ederim. Skor katkısı yaptığı maçlarda da saha da olduğunu dürbünle anlamaya çalışıyordum. Ayrica aşırı bencil olduğuna inanıyorum 2 ye 1 pozisyonda asla asisti düşünecek bir topçu değil tez elden yollanmasi lazım. Hala söylüyorum topçulara fazla mana yüklenmesine çok karşıyım milyon milyon eurolar ceplerine akıyor kimse bizden çok bu kulübe değer veremez bizimkisi saf sevgi, saf destek.

Geri
Üst Alt