#23 Emre Akbaba

adam geçen sezon besiktas maçindan sonra özer hurmaci görüyordu burada :D

bir mac kötü oynayınca yine kesersiniz ama kaliteden anlayanlar yine arkasında duracaktır

Dmw1qxEW4AAVLEg.jpg

sofrada yerini hakettin babuş

Emre Akbaba goz kirpma capsini bulamadim.Bulan kisi Ahmed Arif'in ilgili postuna paidar edebilir mi?

Belhanda ve Ndiaye ile gireceği tatlı rekabet ve rotasyon takım için iyi olacak şu takıma 1 santrafor alınsa herşey çok daha iyi olurdu , Stoper konusunu bile tolore ederiz de forvet işte
Belhanda ile tatlı rekabet mi :asd: hay belhandana senin,bi de akbabayı avatar yapmış :asd:

Yılın bidonu için en büyük aday.
O kadar çelimsiz ki yanından adam geçince rüzgarından sarsılıyor.
Geri koşma zaten yok.
Anca eli belinde dolaşıp boş kaleye gol atma derdine düşsün.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Dmwu3nEXcAA2PNs.jpg:large

Belhanda ile tatlı rekabet mi :asd: hay belhandana senin,bi de akbabayı avatar yapmış :asd:
Akbaba 1 aydır avatarım senin gibi primci değilimdir hadi şimdi başka yerde saçmala like kapmak için, Emre Akbabayı burada sizin gibiler maçtan maça harcar ama bu adam taş gibi futbolcu en başından beri gelmesini istiyordum aslanın , Neyseki tek maça göre asıp kesen basit biri olmadım hiçbir zaman Emrenin bu seviyede oyuncu olduğunu biliyorum çünkü.

Son düzenleme:
Emre Akbaba nın bizim takıma transferi için yaklasık 2 yıldır mucadele ediyorum.. Postlarım arsivde..

Bugun bizim takımın oyuncusu oldugu için çok mutluyum ama her turlu sıfata karsıyım.. Yıldız da degil, cöp de degil..

Lutfen bir iyi maçla göge çıkarmıyalım, bir kötü maçla da itin götüne sokmayalım.. Emre A.. bize uzun yıllar hizmet edecek , iyi bir oyuncu..

Akbaba 1 aydır avatarım senin gibi primci değilimdir hadi şimdi başka yerde zırla
Belhanda yalakalığını akbaba avatarıyla gizleme çaban çok komik. futbol cahilliğin tersine dönmüştür diyordum ama hala belhanda çöpünü savunmaya teşebbüs etmen ayrı komedi. :asd:

Belhanda yalakalığını akbaba avatarıyla gizleme çaban çok komik. futbol cahilliğin tersine dönmüştür diyordum ama hala belhanda çöpünü savunmaya teşebbüs etmen ayrı komedi. :asd:
Neyi gizleyeceğim puhahaha kimlerle muhattabız yaw , Emre Akbabayı Galatasaraydan önce yarım maç izlememiş ama hakkında bilgiç bilgiç konuşan cahilsindir Allah bilir ama burada boş boş atıp tutuyorsun , klavyede Mourinho olmak kolay bi halt bildiğin yok ama kim bilecek

İstatistik kısmını bilmem ama pasörlük olacak, şut olacak, top çalma olacak. Gerçekten 2000 sonrası yakaladığımız en iyi üçlü olabilir sakatlık, bela formsuzluk olmazsa.

Hepsi umarım birbirlerini daha da yukarı taşırlar.
BAM ????!!

aferin evlad

belhanda kekosunun 40 maçta attığını 3 maçta geçti sadece.

belhanda ilk golü atamazdı öyle şut çekecek herif değil. 2.golüde atamazdı kafa 0 herifin

Neyi gizleyeceğim yaw puhahaha kimlerle muhattabız yaw , Emre Akbabayı yarım maç izlememiş ama hakkında atıp tutan cahilsindir Allah bilir ama burada boş boş atıp tutuyorsun klavyede Mourinho olmak kolay bi halt bildiğin yok ama kim bilecek
Lafı dolandırma la belhandayı savunmaya devam et sen gerisi senin beyninin kapasitesini aşar. Belhandayı 1 sene savunan birinin cahilliğini tartışmaya gerek yok zaten .ayrıca emre akbaba transferini en başından beri bilinçli bi şekilde savunan biriyim senin belhandayı savunduğun ergence fikirlerle,önyargılarla değil

Geri
Üst Alt