Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
adam geçen sezon besiktas maçindan sonra özer hurmaci görüyordu burada 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ile tatlı rekabet miBelhanda ve Ndiaye ile gireceği tatlı rekabet ve rotasyon takım için iyi olacak şu takıma 1 santrafor alınsa herşey çok daha iyi olurdu , Stoper konusunu bile tolore ederiz de forvet işte
@Ozan Puki kardeşim Emre'yi en çok isteyenlerden biriydin. Bugün sende tebrikleri hak ediyorsun.
Yılın bidonu için en büyük aday.
O kadar çelimsiz ki yanından adam geçince rüzgarından sarsılıyor.
Geri koşma zaten yok.
Anca eli belinde dolaşıp boş kaleye gol atma derdine düşsün.
Akbaba 1 aydır avatarım senin gibi primci değilimdir hadi şimdi başka yerde saçmala like kapmak için, Emre Akbabayı burada sizin gibiler maçtan maça harcar ama bu adam taş gibi futbolcu en başından beri gelmesini istiyordum aslanın , Neyseki tek maça göre asıp kesen basit biri olmadım hiçbir zaman Emrenin bu seviyede oyuncu olduğunu biliyorum çünkü.Belhanda ile tatlı rekabet mihay belhandana senin,bi de akbabayı avatar yapmış
![]()
murat boz hariç![]()
sofrada yerini hakettin babuş
Belhanda yalakalığını akbaba avatarıyla gizleme çaban çok komik. futbol cahilliğin tersine dönmüştür diyordum ama hala belhanda çöpünü savunmaya teşebbüs etmen ayrı komedi.Akbaba 1 aydır avatarım senin gibi primci değilimdir hadi şimdi başka yerde zırla
Neyi gizleyeceğim puhahaha kimlerle muhattabız yaw , Emre Akbabayı Galatasaraydan önce yarım maç izlememiş ama hakkında bilgiç bilgiç konuşan cahilsindir Allah bilir ama burada boş boş atıp tutuyorsun , klavyede Mourinho olmak kolay bi halt bildiğin yok ama kim bilecekBelhanda yalakalığını akbaba avatarıyla gizleme çaban çok komik. futbol cahilliğin tersine dönmüştür diyordum ama hala belhanda çöpünü savunmaya teşebbüs etmen ayrı komedi.![]()
![]()
sofrada yerini hakettin babuş
BAM ????!!İstatistik kısmını bilmem ama pasörlük olacak, şut olacak, top çalma olacak. Gerçekten 2000 sonrası yakaladığımız en iyi üçlü olabilir sakatlık, bela formsuzluk olmazsa.
Hepsi umarım birbirlerini daha da yukarı taşırlar.
Lafı dolandırma la belhandayı savunmaya devam et sen gerisi senin beyninin kapasitesini aşar. Belhandayı 1 sene savunan birinin cahilliğini tartışmaya gerek yok zaten .ayrıca emre akbaba transferini en başından beri bilinçli bi şekilde savunan biriyim senin belhandayı savunduğun ergence fikirlerle,önyargılarla değilNeyi gizleyeceğim yaw puhahaha kimlerle muhattabız yaw , Emre Akbabayı yarım maç izlememiş ama hakkında atıp tutan cahilsindir Allah bilir ama burada boş boş atıp tutuyorsun klavyede Mourinho olmak kolay bi halt bildiğin yok ama kim bilecek