Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musapgenel olarak iyi degildi, AMAAA defansa bi depari + top kapmasi vardi, her seye helal dedirtti
vallahi öyle aksiyonlar beni mest ediyor. sanirim kendim yillarca sol bek + dos oynadim diye ... duygulaniyorum öyle seylerde
Dandik anadolu takimlarina karsi söyle 6-7 gol atabilir ama bu adamin tek artisi rakip kaleye yakin oynamasi. Biz bu adamdan defansif katki, oyun kurma, pas istasyonu olma gibi seyler bekleyemeyiz. Alacak, vuracak.
Ligin en meziyetsiz orta sahasi Etebo olabilir. Adam full zarar. Varliginin hic bir faydasi yok sahadaCunku orta saha yok Murat. Belhanda olsa oynardi bu da beklerdi kenarda. Bas bas bagirip yaziyoruz, orta saha orta saha.. Etebo falan oynuyor ya saka gibi durumdayiz.
Kim bilir kacinci tercihini aldilar getirdiler hocanin.. Hatta menajer tavsiyesi bu adam cok belli yani. Dusun istediklerin alinmiyor, sonra menajer gelip bu bu getiririm diyor. EPL gormus falan "yarin gel basla" diyorsun mecburen. Forvetsiz CL oynadik, 2 stoper ile 1 sezon gecirdik. Cok kotu yonetildik ustune hoca, saha disina daha cok bakip egosunu torpulemeyince bugunlere gelindi. Bu yaz iyi ve net/hedef transferler yapilmali artik.Ligin en meziyetsiz orta sahasi Etebo olabilir. Adam full zarar. Varliginin hic bir faydasi yok sahada
Bedava Josef yerine para verip Etebo almakKim bilir kacinci tercihini aldilar getirdiler hocanin.. Hatta menajer tavsiyesi bu adam cok belli yani. Dusun istediklerin alinmiyor, sonra menajer gelip bu bu getiririm diyor. EPL gormus falan "yarin gel basla" diyorsun mecburen. Forvetsiz CL oynadik, 2 stoper ile 1 sezon gecirdik. Cok kotu yonetildik ustune hoca, saha disina daha cok bakip egosunu torpulemeyince bugunlere gelindi. Bu yaz iyi ve net/hedef transferler yapilmali artik.
Bedava Josef yerine para verip Etebo almakTam bizlik iş.
anlamadım iyi mi oynadı orta mı kötü mü
garip bi topçu
Eylül 7de 2 milyon euro bağlanıp alınan bir oyuncu bence son tercih olmamalı.Kim bilir kacinci tercihini aldilar getirdiler hocanin.. Hatta menajer tavsiyesi bu adam cok belli yani. Dusun istediklerin alinmiyor, sonra menajer gelip bu bu getiririm diyor. EPL gormus falan "yarin gel basla" diyorsun mecburen. Forvetsiz CL oynadik, 2 stoper ile 1 sezon gecirdik. Cok kotu yonetildik ustune hoca, saha disina daha cok bakip egosunu torpulemeyince bugunlere gelindi. Bu yaz iyi ve net/hedef transferler yapilmali artik.
Karlı maçta işe yaradı, nasıl vuruyor topa sonra peşinden koşturuyor çocuklar gibi.Ligin en meziyetsiz orta sahasi Etebo olabilir. Adam full zarar. Varliginin hic bir faydasi yok sahada
Eylül 7de 2 milyon euro bağlanıp alınan bir oyuncu bence son tercih olmamalı.
Getson + Kılınç + Taylanın toplam maliyeti 2 milyon euro neredeyse.
Sanki daha iyisini bulabilirdik, çok yordu beni Etebo sezon başından beri.Iste maalesef, o kadar beklersen, dogru duzgun network'un yoksa ustune sacma sapan bir anlasma yaparsan gelen adam en cok bu olur. Maliyet yuksek evet ama tecrube de para ediyor iste mesele dogru isimi bulmak.
Sanki daha iyisini bulabilirdik, çok yordu beni Etebo sezon başından beri.