#23 Emre Akbaba

genel olarak iyi degildi, AMAAA defansa bi depari + top kapmasi vardi, her seye helal dedirtti

Dandik anadolu takimlarina karsi söyle 6-7 gol atabilir ama bu adamin tek artisi rakip kaleye yakin oynamasi. Biz bu adamdan defansif katki, oyun kurma, pas istasyonu olma gibi seyler bekleyemeyiz. Alacak, vuracak.

3'e 1 pozisyon nasıl heba edilir herkese izletilmeli.

Dandik anadolu takimlarina karsi söyle 6-7 gol atabilir ama bu adamin tek artisi rakip kaleye yakin oynamasi. Biz bu adamdan defansif katki, oyun kurma, pas istasyonu olma gibi seyler bekleyemeyiz. Alacak, vuracak.

Cunku orta saha yok Murat. Belhanda olsa oynardi bu da beklerdi kenarda. Bas bas bagirip yaziyoruz, orta saha orta saha.. Etebo falan oynuyor ya saka gibi durumdayiz.

Ne olursa olsun, cok paramiz yok ve paramizi direkt ilk 11 icin acil bolgelere kullanmamiz gereken bir yaz donemi geceirecegiz.. Yonetim dahi belli degil. Bence takimda kalmali, sakatliklar gecirdi, toparliyor yavas yavas diyelim. Shadow-striker ozelligi de var. Yerli oyuncu kalitemiz zaten iyi degil/az. O yuzden makul bir maasla takimda tutulmali.

Cunku orta saha yok Murat. Belhanda olsa oynardi bu da beklerdi kenarda. Bas bas bagirip yaziyoruz, orta saha orta saha.. Etebo falan oynuyor ya saka gibi durumdayiz.
Ligin en meziyetsiz orta sahasi Etebo olabilir. Adam full zarar. Varliginin hic bir faydasi yok sahada

Ligin en meziyetsiz orta sahasi Etebo olabilir. Adam full zarar. Varliginin hic bir faydasi yok sahada
Kim bilir kacinci tercihini aldilar getirdiler hocanin.. Hatta menajer tavsiyesi bu adam cok belli yani. Dusun istediklerin alinmiyor, sonra menajer gelip bu bu getiririm diyor. EPL gormus falan "yarin gel basla" diyorsun mecburen. Forvetsiz CL oynadik, 2 stoper ile 1 sezon gecirdik. Cok kotu yonetildik ustune hoca, saha disina daha cok bakip egosunu torpulemeyince bugunlere gelindi. Bu yaz iyi ve net/hedef transferler yapilmali artik.

Kim bilir kacinci tercihini aldilar getirdiler hocanin.. Hatta menajer tavsiyesi bu adam cok belli yani. Dusun istediklerin alinmiyor, sonra menajer gelip bu bu getiririm diyor. EPL gormus falan "yarin gel basla" diyorsun mecburen. Forvetsiz CL oynadik, 2 stoper ile 1 sezon gecirdik. Cok kotu yonetildik ustune hoca, saha disina daha cok bakip egosunu torpulemeyince bugunlere gelindi. Bu yaz iyi ve net/hedef transferler yapilmali artik.
Bedava Josef yerine para verip Etebo almak :D Tam bizlik iş.

anlamadım iyi mi oynadı orta mı kötü mü
garip bi topçu

Hayal ettiğimiz futbolu oynayacaksak bu herifin takımda işi olamaz. . Böyle karambol takımda arada sırada gol katkısı yapıp göz boyar ancak golü kokladigi bir gerçek .Ama sağolsun senede 6-7 gol atacak diye bir çok atağın olgunlasmasini engelliyor

anlamadım iyi mi oynadı orta mı kötü mü
garip bi topçu

Pozisyonunun/bugun ki rolunun hakkini verdi Hayri. Daha geriye yakin, Gedson'a yakin oynadi ki ona uygun bir mevkii degil. Biraz mecburiyetten yani. Belhanda gibi oynatti. Fener macinin benzerini yapti hoca (gecen seneki kadikoy maci). O yuzden Emre'yi daha cok defanstaki mudahaleleriyle gorduk. Kotu oynamadi ama kritik birkac mudahalesi ve onde pres yapan 3-4 isimden biriydi.

Eylül 7de 2 milyon euro bağlanıp alınan bir oyuncu bence son tercih olmamalı.

Getson + Kılınç + Taylanın toplam maliyeti 2 milyon euro neredeyse.

Eylül 7de 2 milyon euro bağlanıp alınan bir oyuncu bence son tercih olmamalı.

Getson + Kılınç + Taylanın toplam maliyeti 2 milyon euro neredeyse.

Iste maalesef, o kadar beklersen, dogru duzgun network'un yoksa ustune sacma sapan bir anlasma yaparsan gelen adam en cok bu olur. Maliyet yuksek evet ama tecrube de para ediyor iste mesele dogru isimi bulmak.

Iste maalesef, o kadar beklersen, dogru duzgun network'un yoksa ustune sacma sapan bir anlasma yaparsan gelen adam en cok bu olur. Maliyet yuksek evet ama tecrube de para ediyor iste mesele dogru isimi bulmak.
Sanki daha iyisini bulabilirdik, çok yordu beni Etebo sezon başından beri.

Sanki daha iyisini bulabilirdik, çok yordu beni Etebo sezon başından beri.

Delirtiyor gercekten adami. Yani anlamiyorum EPL'e nasil girebilmis gercekten cok kotu bir oyuncu. Ustte yazdik iste, Josef gelmis olsa sunun yerine ki duyduguma gore Terim istemisti.. Klasik gecikme, para, yonetim ici sorunlar.. O olsaydi suan, cok farkli seyler konusuyor olurduk. Kacirdigi mac yok adamin. Ustune gol de atiyor. Ligi de biliyor cok temiz transfer olurdu.

Geri
Üst Alt