#23 Emre Akbaba

Fevri davraniyorsunuz... O kacan penaltiya gelene kadar onlarca olay var ve hatta sonrasinda da (atsaydik +1 daha mesela ?)..

O +1'e gelene kadar neler neler gecti.. Gunah kecisi olur ancak o "+1". Bence de atmamaliydi ama tekrar diyorum bosuna takiliyorsunuz. Mohamed'de ikinci kez kacirabilirdi. Hatirlatirim.
bence ordaki asıl önemli şey ilk yarıda skorun 3-0 olmasıydı. hem karşı takım direnci düşerdi hem de bizim takım rahatlardı ordan 4, 5 yapmak daha rahat olurdu. averajı eşitlemeliydik şans ayağımıza gelmişken

bence ordaki asıl önemli şey ilk yarıda skorun 3-0 olmasıydı. hem karşı takım direnci düşerdi hem de bizim takım rahatlardı ordan 4, 5 yapmak daha rahat olurdu. averajı eşitlemeliydik şans ayağımıza gelmişken

Katilmiyorum. Olasilik bu soylediklerinin tamami. 3-0 oldu diyelim, 1-2 tane kirmizi yemeyeceginin ya da "aman diyelim" Muslera'nin sakatlanip zorunlu oyuncu degisiklikleri yapmayacaginin garantisi yok. 30+ maclik maratonda, kirmizi karti 1 gol icin Akbaba'ya cikarmak bana adil gelmiyor. Madem oyle, atsaydin kardesim 2 gol daha ? Ya da onceki puan kayiplarina engel olsaydin... Bende uzuldum, adami savudugum tek nokta cok anlamsiz olusu.. Olasiliklar uzerine adama kiziyorsunuz, cok tutarli degil.

Katilmiyorum. Olasilik bu soylediklerinin tamami. 3-0 oldu diyelim, 1-2 tane kirmizi yemeyeceginin ya da "aman diyelim" Muslera'nin sakatlanip zorunlu oyuncu degisiklikleri yapmayacaginin garantisi yok. 30+ maclik maratonda, kirmizi karti 1 gol icin Akbaba'ya cikarmak bana adil gelmiyor. Madem oyle, atsaydin kardesim 2 gol daha ? Ya da onceki puan kayiplarina engel olsaydin... Bende uzuldum, adami savudugum tek nokta cok anlamsiz olusu.. Olasiliklar uzerine adama kiziyorsunuz, cok tutarli degil.
herhalde hiç bişeyin garantisi yok ama ilk yarı 3-0 yapsak daha fazla fark yapma ihtimalimiz yüksek olurdu. üstelik babel gibi tecrübeli bi adam varken akbaba gibi heyecan yapacak birine attırmak saçmalıktı

herhalde hiç bişeyin garantisi yok ama ilk yarı 3-0 yapsak daha fazla fark yapma ihtimalimiz yüksek olurdu. üstelik babel gibi tecrübeli bi adam varken akbaba gibi heyecan yapacak birine attırmak saçmalıktı
Oldukca eminim, Hoca'ya sorsan Babel atsin derdi. Bazi noktalarda ne kadar otoriter olursan ol, oyunculara birakirsin ornegin ofansif organizasyonlari, ne zaman sut cekilmesi gerektigi ya da kimin korner/penalti atacagi. Yani tahtaya yazip "sen atma lan ayi" deme devri maalesef sona erdi.. Mohamed'in tartismasi buna kanit diyebiliriz. Bu disiplinsizlik degil, hirs diyelim.

Maçın içine etti resmen berbat oynadı yetmedi bide penaltı kaçırdı belki o golü atsa ordan 4. 5. golüde daha rahat bulurduk kıramadık maçı bi türlü ordan sonra. Ama yinede bu yapılan yanlış beyler bu adam kaç maçtır seni ipten aldı attığı gollerle o yüzden bu kadar yüklenmemek gerek

Bu adamın suçu yok, tahtaya kendi kendini yazmıyor.Kaçan penaltı resmen skandal ya ilk yarıyı 3-0 kapatsak bal kaymak gibi gerisi gelecekti inanamıyorum gerçekten onu geçtim ilk yarıdaki hayaletliğine rağmen neden hoca ısrarla oynattı anlamadım.Babel oyundan çıkıyor, akbaba hala sahada.
Kılınç ne yaptı (!) da kesik yedi bilmiyorum ama akbaba'sını ardasını onu bunu kazanacağız derken Galatasaray'ı kaybediyorduk.Bugün yine az eleştiri yedi, eskaza 2-2 bitseydi cümbüş...
Dua edelim de takım averaj işini halletsin, yoksa 1-2 gol yüzünden şampiyonluk kaçarsa çok canımız yanacak

Maçın içine etti resmen berbat oynadı yetmedi bide penaltı kaçırdı belki o golü atsa ordan 4. 5. golüde daha rahat bulurduk kıramadık maçı bi türlü ordan sonra. Ama yinede bu yapılan yanlış beyler bu adam kaç maçtır seni ipten aldı attığı gollerle o yüzden bu kadar yüklenmemek gerek
bu is hatir gönül isiyle olmuyor, sampiyonluk bu bir penaltiya kalirsa, affi olmaz! penaltiyi ortaya atarsinca kalecinin kucagina yuvarlamazsin, insan biraz yukari vurur, ama adam okadar gücsüzki dermani yok topa vurmaya.
mac 3:0 olsaydi, rakibin direnci kalmazdi rahat 6ya giderdi.

Yanliz dun ben dahil cogumuz sinirle emreye sövduk de, ts ve konya maclarindan 4 puan alip hala yarista kalmamizi da bu sagladi, bunu da unutmayalim

gecen hafta 3e 1 giden pozisyonda tembelce pasi, bu macta da penaltisi

allah her zaman cabalayana yardim etmistir gs formasi altinda

bunda belli ki bu hisler bu düsünceler yok

takimin penalticisi bile degil ona ragmen kullanmasi tamamen sov amacli oldugunu gösterdi

takimi degil kendini düsündü orada sadece

bu düsünceye sahip insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdur

umarim bir daha pis suratini gs formasi altinda görmeyiz

tam böyle fbye cuk oturan bir sinsilik var kendisinde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Trabzon ve konya maçlarında su adam yerine forumdan herhangi bir kisiyi koy yine atardi o golleri.
Adamda kosu yok, top sürmek yok, ara pası yok, adamını kovalamak yok, pres yok, güç yok, ayakta durmak yok.
Bu dediklerimin ayak kırılmasıyla hiç ilgisi yok
Asagidaki linkte 3. 56 saniyede kacirdigi gol
Dun atamadigi penalti. Ikinci lig topcularina ragmen ayakta kalamamasi falan filan.
Gs cok kalas futbolcu gördü. Ama bunun gibi sinsi kalasını görmedi. Aldığı her kuruş haramdır bu adamın..

Nankörlük etmesinler kaç tane maçta puan getirdi son dakika attıklarıyla bu çocuk

Penaltı kaçırma fenomeni gomise bu kadar kelime yapılmadı

Geri
Üst Alt