#23 Emre Akbaba

Penaltı olayında benim anlamadığım olay Babel müthiş bi penaltı atmışken niye 2. penaltıyı bu herif attı.Kim dedi buna at diye ya da Emre mi ben atacam dedi anlam veremedim.Eğer ben atmak istiyorum diye top alıp attıysa büyük bi yönetim eksikliği var bu olayda.Ayrıca ulan öyle penaltı mı atılır kalecinin üstüne yerden yuvarladı herif ya.1 golün bile ne kadar değerli olduğu ortamda mal gibi penaltı kaçırdı.0-3 yapsak daha ilk yarıda bitirecektik heriflerin bütün moralini 6-7 atmadan bırakmayacaktık.

Pen kullanmadan önce bakışından belliydi kaçıracağı

Bu herifin başlığını okuyasım bile gelmiyor. Bütün numarası karambolde şansına top önünde kalırsa kaleye vurmaktan ibaret. Bunun yerine Halil oynasa neyi daha iyi yapamaz mesela? Bir orta saha oyuncusundan beklenecek aksiyonları bile Akbaba' dan daha yapıyor çocuk...

Hoca seni oynatacağım diye ısrar ederse hocam ben oynamayayım lütfen son maç stresini kaldıramam de, gerçek Galatasaray'lı isen bunu yaparsın.

Yeteneksiz bir futbolcuyu inadına kazanmaya çalışmanın ne mantığı var? Terim in bu inadı neden? Nedir bu evlatçılık yav ? Bıktık artık.

Attığın penaltı neydi la öyle. Inşallah 1 gol yüzünden gitmez sampiyonluk.
1 gol degil 2 gol olarak bakmak gerekiyor ona

3-0 yapsak belki de gol yemeden sallamaya devam ederdik

akbaba kacirdigi penalti ile takimin ritmini de bozdu ve rakibi ümitlendirdi

üstüne bir tane de yedik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yanliz dun ben dahil cogumuz sinirle emreye sövduk de, ts ve konya maclarindan 4 puan alip hala yarista kalmamizi da bu sagladi, bunu da unutmayalim
Ne alakası var
Saçma sapan argümanlar ile savunmayın

Bu işe yaramaz herif adam akıllı takım savunmasına yardım etse zaten konya ve Trabzon maçını rahat kazanırdik.
O maçlar son dakikaya kalmazdı.

Yarım metre yanından geçen topa ayak uzatmaktan aciz.
Rakip oyuncuları takip etmiyor.
5 metre öteye pas atamiyor

Simdide bu adam attigi son dk golleriyle buraya tasidi bizi muhabbeti cikmis, nereye baksam bunu okuyorum, kollektif bi savunma operasyonu gibi. Yahu arkadas bu adam 1 yillik ödeme aliyor, bilmem kac milyon euro. Yilin sonuna kadar yatip, yada hirs yapmayip, leş bir futbol oynama hakki yok, sonrada 2 güzel harekete cimbombomun cocugu laflari. Ne kadar balik hafizali bi milletiz. 30 mac yat, 4 mac hirs yap kontrat kapmak icin, "bizi sampiyon yapti yeaaa, metin oktay ruhuyla oynuyor hüü" diye güzellesinler. Ayni halti 3 sene önce feghouli obezinede yaptilar.

Ne alakası var
Saçma sapan argümanlar ile savunmayın

Bu işe yaramaz herif adam akıllı takım savunmasına yardım etse zaten konya ve Trabzon maçını rahat kazanırdik.
O maçlar son dakikaya kalmazdı.

Yarım metre yanından geçen topa ayak uzatmaktan aciz.
Rakip oyuncuları takip etmiyor.
5 metre öteye pas atamiyor
Ben savunmuyorum, sadece katkisi oldu diyorum. Sen sonunda defolup gidebilir

Penaltı olayında benim anlamadığım olay Babel müthiş bi penaltı atmışken niye 2. penaltıyı bu herif attı.Kim dedi buna at diye ya da Emre mi ben atacam dedi anlam veremedim.Eğer ben atmak istiyorum diye top alıp attıysa büyük bi yönetim eksikliği var bu olayda.Ayrıca ulan öyle penaltı mı atılır kalecinin üstüne yerden yuvarladı herif ya.1 golün bile ne kadar değerli olduğu ortamda mal gibi penaltı kaçırdı.0-3 yapsak daha ilk yarıda bitirecektik heriflerin bütün moralini 6-7 atmadan bırakmayacaktık.
Bazen ayni kullanan adam iki kere atmiyor. Bunu bayern da bi kere yapmisti robben ile.
hos falcao ignesi olsa 3ünü de gömmüsfü

Geri
Üst Alt