- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Ciddiyiz. Asıl siz şaka mısınız bu dandirik topçuyu bizim için ilk 11 seviyesi olarak görerek?Abi siz su yazdiklarinizda ciddimisiniz yoksa sakami yapiyorsunuz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiyiz. Asıl siz şaka mısınız bu dandirik topçuyu bizim için ilk 11 seviyesi olarak görerek?Abi siz su yazdiklarinizda ciddimisiniz yoksa sakami yapiyorsunuz ?
Ciddiyiz. Asıl siz şaka mısınız bu dandirik topçuyu bizim için ilk 11 seviyesi olarak görerek?
Bence ilk maçlardan belli etti kumaşını ama bekleyelim tabiDaha erken. Sabırlı olmak lazım. Belki dedigin gibi bizim icin yeterli degildir ama bunu şimdilik bilemeyiz.
He Belhanda'yı top diye oynar evet. Ulan ikisi de çöp oğlu çöp işte. İkisi de takıma seviye atlatacak topçu değil. Heleki Emre daha rezil.
Cülyeno hepsinden iyiydi. Emre Akbaba Belhanda'dan bile leş
He Belhanda'yı top diye oynar evet. Ulan ikisi de çöp oğlu çöp işte. İkisi de takıma seviye atlatacak topçu değil. Heleki Emre daha rezil.
3-4 ay sonra yaz o zaman maç öncesi çöp 11 oyuncusu değil Galatasarayın topçusu yazarak neyi amaçlıyorsun olmazsa biz taraftar olarak eleştirilerimizi belirtirirz. Hüküm belirtmek için erken kariyerinde ilk defa büyük takım forması giyiyor kaldırıp kaldırmayacağı daha belli değil. Biraz süre geçsin sonra yazarsın. Yarın 11 başlayacak topçuyu yermek hangi akla mantığa uyuyor3-4 ay sonra alıntılarım yine. Görüşürüz o zaman.
Ben Belhanda ve nice böyle gelmeden salladigim futbolcular için haklı çıktım o yüzden oynadığı ilk maçta değil daha gelmeden duruşumu belli ettimIrkçimisin kanka Adamin kotu oynadigi, ilk macta sallamaya baslamissin. Bi kurtulamadik şu Hakan Delikanligillerden
Belhanda Ligue 1'de bir zamanlar iyi futbol oynuyordu karaktersizliği yüzünden bu durumlara düştü Emre Fransa'da doğmasına rağmen hayatında Ligue 1'de forma giymediEmre > Belhanda > Gulyano
Çok net
Belhanda Ligue 1'de bir zamanlar iyi futbol oynuyordu karaktersizliği yüzünden bu durumlara düştü Emre Fransa'da doğmasına rağmen hayatında Ligue 1'de forma giymedi
Belhanda Ligue 1'de bir zamanlar iyi futbol oynuyordu karaktersizliği yüzünden bu durumlara düştü Emre Fransa'da doğmasına rağmen hayatında Ligue 1'de forma giymedi
Emre daha bir şey oynamadı aslında ikisi de oynamamalı ama kadromuz çok kısıtlı olduğu için mecbur oynatacağız ikisinden biriniBen şuan ki form durumlarından bahsediyorum
Belhanda gelmeden evvel maliyetleri bir kenara bırakırsak çok ümidim olan bir topçu idi
Maya tutmadı artık kabullenmek lazım
Emre'nin ne gibi başarısı varGeçersiz argüman. Erken yaşta büyük ligde oynamamiş ancak sonra büyük lige gidip orada başarili olmuş topçular var. Bknz: Vardy Mahrez ve Kante (1 sezon ligue 1)