#23 Emre Akbaba

He Belhanda'yı top diye oynar evet. Ulan ikisi de çöp oğlu çöp işte. İkisi de takıma seviye atlatacak topçu değil. Heleki Emre daha rezil.

3-4 ay sonra alıntılarım yine. Görüşürüz o zaman.
3-4 ay sonra yaz o zaman maç öncesi çöp 11 oyuncusu değil Galatasarayın topçusu yazarak neyi amaçlıyorsun olmazsa biz taraftar olarak eleştirilerimizi belirtirirz. Hüküm belirtmek için erken kariyerinde ilk defa büyük takım forması giyiyor kaldırıp kaldırmayacağı daha belli değil. Biraz süre geçsin sonra yazarsın. Yarın 11 başlayacak topçuyu yermek hangi akla mantığa uyuyor

ark.lar siz yazın çöp çıktıgında tebrik edelim sizi .cok büyük iş basaracaksınız zira
nede olsa ben demiştim degil mi!!!!!
forum yonetimi su cok bilmişlere bir önlem geliştirse iyi olur.

Selçuk'un CL maçlarında nasıl döküldüğünü anlamayanlar bunu dikkatle izlesin inşallah bu sefer yanılırım

Belhanda Ligue 1'de bir zamanlar iyi futbol oynuyordu karaktersizliği yüzünden bu durumlara düştü Emre Fransa'da doğmasına rağmen hayatında Ligue 1'de forma giymedi

Ben şuan ki form durumlarından bahsediyorum

Belhanda gelmeden evvel maliyetleri bir kenara bırakırsak çok ümidim olan bir topçu idi

Maya tutmadı artık kabullenmek lazım

Belhanda Ligue 1'de bir zamanlar iyi futbol oynuyordu karaktersizliği yüzünden bu durumlara düştü Emre Fransa'da doğmasına rağmen hayatında Ligue 1'de forma giymedi

Geçersiz argüman. Erken yaşta büyük ligde oynamamiş ancak sonra büyük lige gidip orada başarili olmuş topçular var. Bknz: Vardy Mahrez ve Kante (1 sezon ligue 1)

Ben şuan ki form durumlarından bahsediyorum

Belhanda gelmeden evvel maliyetleri bir kenara bırakırsak çok ümidim olan bir topçu idi

Maya tutmadı artık kabullenmek lazım
Emre daha bir şey oynamadı aslında ikisi de oynamamalı ama kadromuz çok kısıtlı olduğu için mecbur oynatacağız ikisinden birini

Geri
Üst Alt