#23 Emre Akbaba

Soldan geldiğinde rakip geriye koşmuyor pek. Ama bence zaten sağda oynamamalı.

Belhanda varken kimse yüklenmez ama kpaşa ve bu maçta çok etkisizdi.özellikle fernandes karşısında duramadı fizik olarak emre çolaktan hallice sanırım

Hoca buna nasıl katlandı anlayamıyorum hala. İlk yarı yürüdü, ikinci yarı adamlar sağ kanadımızı otoban yaptı hala yürüyor. Bu adamın bu tür maçlarda kanatta oynaması kendi topuğumuza sıkmak demek.

Top kontrolü, pas ve şut kalitesi ne kadar iyiyse fiziği de bir o kadar kötü. Rakip kaleye yakın oynamalı.

Kötüydü ama ilk golde yanılmıyorsam Garry'e pası atandı + frikiği de Emre yaptırdı

Belhandacılar vurmasın o yüzden :D

Fizik olarak yetersiz göründü ama bunun yanında ilk cl maçı olduğunu unutmamak lazım. Belhanda ile birlikte kaldırmaz bu takım. Birinden feragat etmek şart. Bu da Belhanda olmalı tabi.

Feghouli ne kadar kötü olabilir şu an merak ediyorum, hoca neden ısrarla oynatmıyor acaba. Emre ciddi zayıf kalıyor ama ortada oynar gibi, sonuçta şutu iyi, çevikliği var ama kanatta faciaydı bugün. Onyekuru'yu da sonradan rakip yorulduğunda oynaması için saklaması mantıklı bence, Amrabat'ı da böyle kullanıyordu hoca.

2. yarı iyiydi....... sahayı adeta JAWS gibi dolaştı da denebilir.

İlk golün asisti
İkinci golün frikigi
Üçüncü golün penaltısı

Ayrıca girdiği 3 pozisyon var

Mevkisi ortasaha oynatıldığı mevki kanat

Buna rağmen iyi işler yapti

Her golde var reis.Yine de ortada oynasa daha iyi olur.

asist yaptı,frikiği kazandırdı topa bi daha ayagını sokup....3.golde de penaltıyı aldırdı.demekki cezasahasına yakınsa etkili.nagatamonun ortasında iyi vurdu ama kaleci cıkardı.forvet arkasında oynasın.yeter artık.

Kaleye yakin oynamali

Elimizde yerli talisca var kanatlarda harcamayalim

uluslararası seviyede değil yanına oğuzhan cenk tosun gibi üçgen yapabilecek oyuncular eklersen o zaman uluslararası oyuncu olur yoksa şampiyonlar ligi seviyesinde değil

Bence eleştirilerin çoğu teknik olarak doğru ama beklentiler yanlış olduğu için haksız eleştiri yapılıyor diye düşünüyorum. Bu adam kanat oyuncusu değil çünkü Dribbling özelliği yok. Bence on numara da değil, bence forvet oyuncusunun yanında aralara girecek, basit oynamayı öğrenebilir ise ileri uçta ver kaç işini yapabilecek bir oyuncu.

Gollerde katkısı olsa da bugün beğenmedim.. Elimizde onyekuru gibi bir kanat varken orada kullanmamız saçma üstelik oynattığı adam çöp oğlu çöp belhanda..
Özellikle fiziksel olarak çok geride bunu düzeltmesi şart

Belhanda kotu diye bunu elestirmiyelimmi simdi?

yerlerde surunsun diye alinmadi 4milyon avro'ya, koskoca Galatasaray ile Sampiyonlar Ligi macina cikiyorsun, ayagin yere bazsin biraz.

cok gucsuz ve futbol IQ'si dusuk, devamli kendini atmakla ugrasiyor.

Belhanda kotu diye bunu elestirmiyelimmi simdi?

yerlerde surunsun diye alinmadi 4milyon avro'ya, koskoca Galatasaray ile Sampiyonlar Ligi macina cikiyorsun, ayagin yere bazsin biraz.

cok gucsuz ve futbol IQ'si dusuk, devamli kendini atmakla ugrasiyor.

Geri
Üst Alt