#23 Emre Akbaba

Yok abi ben tutmadım bu adamı şimdilik ya. Beni etkileyen, ya bu adamda olmasa şunu yapamazdık veya yapamayız diyeceğim bir şey sunmuyor benim gördüğüm kadarıyla, sıradan ve savunması çok zayıf.

Fizik olarak oldukça yetersiz gördüm. Acilen vücut geliştirmesi yapmak zorunda, ligde tamam ama Avrupa'da çiğ çiğ yerler.

Kötüydü ama ilk golde yanılmıyorsam Garry'e pası atandı + frikiği de Emre yaptırdı

Belhandacılar vurmasın o yüzden :D
Enteresan 1 adam, oyun olarak birşey diyemem ama nasıl oluyorsa gollerin içerisinde bulunuyor bir şekilde :D 3 golde de doğrudan yada dolaylı şekilde var

Hiç bir şey yapmadı gibi göründü fakat ciddi ciddi topsuz da, toplu da iyi işler yaptı. Evet fizik yetersizliği var ama adam doğru zamanda, doğru yerde olmasını biliyor.

Ulan beğenmiyoruz ama,3 golde de var adam.Enteresan bir topçu.Malhanda yüzünden kanat da heba etmeyelim şu adamı...

Az vücut yap kardeşim. Selçuk'tan hallice ikili mücadelelerin.

kanatta oynarsa kimse begenmez.belhanda bile kanatta oynar ama emre orda yapamaz.selcugun ilk maçlarındaki tutukluk da var biraz.bırakın alıssın.

Pek yeterli durumda değil fiziksel olarak. Ona rağmen 1. golde asist, 2. golde frikik kazandırma, 3. golde de penaltı alışı var. Leşhanda’dan iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam oyunu biliyor. Topsuz oyunu da biliyor bu önemli mesela. Ceza alanı içerisinde özellikle tehlikeli yere gitmeyi çok iyi biliyor.

Ama profesyonel olarak gördüğüm en cılız oyuncu desem abartmış olmam herhalde. Hemen hemen hiç bir ikili mücadelede ayakta kalamıyor. Bu yüzden bazı pozisyonlarda yapmak istediklerini de yapamıyor. Bu konuda artık gelişebilir mi bilmiyorum ama kendisini yukarıya atabilmesi için büyük handikap.

Ama Emre ligde kırıcı olamayan her maçta bol bol gol atar. Çünkü Ilic gibi ceza sahasına topla girerken takım arkadaşı çok iyi poziyon alıyor. Topsuzken seyredin bu konudaki özelliğini.

Leş oynamasına rağmen 3 golde katkısı vardı kendi yerinde oynasa daha etkili olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt