- 29 Temmuz 2011
- 17.206
- 8.784
- 1.588
Yok abi ben tutmadım bu adamı şimdilik ya. Beni etkileyen, ya bu adamda olmasa şunu yapamazdık veya yapamayız diyeceğim bir şey sunmuyor benim gördüğüm kadarıyla, sıradan ve savunması çok zayıf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan 1 adam, oyun olarak birşey diyemem ama nasıl oluyorsa gollerin içerisinde bulunuyor bir şekildeKötüydü ama ilk golde yanılmıyorsam Garry'e pası atandı + frikiği de Emre yaptırdı
Belhandacılar vurmasın o yüzden![]()
Alex gibisini bulsan da parayla alamazsın artık, hele de bu piyasada...Emre' den olsa olsa bir Giulliano olur en fazla; olabilirse ona da şükretmeli...Bu adamı Alex gibi kullanmaliyiz fiziki oyunda hiç yok
guliano vs hepsinden fazlası emreAlex gibisini bulsan da parayla alamazsın artık, hele de bu piyasada...Emre' den olsa olsa bir Giulliano olur en fazla; olabilirse ona da şükretmeli...
Vs dediğin Alex de Souza. Şu an tırnağı olabilecek futbolcu yok bizim ligde...guliano vs hepsinden fazlası emre
alexi yazmadımVs dediğin Alex de Souza. Şu an tırnağı olabilecek futbolcu yok bizim ligde...
Alıntı yaptığın mesajın ilk kelimesi ''Alex'' amaalexi yazmadım