- 13 Ekim 2014
- 108.652
- 58.335
- 4.588
Diagne ile Manyak ikili olacaklar . Ligde Diagne ye ini üc kisiyle gidip O bosluklari doldurur atar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evt, simdi de Luyindama ve Marcao gibi bos oyuncular aldirdi hocamizÇöp baba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.
Terim'in çöplerinden birine daha dünya para verdik.
akbaba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.
Burda zamana ihtiyaci var ama ben kendisini begenmiyorum falan yazsan kesinlikle sana saygi duyardim. ama senin bu yaptigin baska biseye giriyor ayip ayip bu adam kac haftadir top oynamiyorakbaba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.
Burda zamana ihtiyaci var ama ben kendisini begenmiyorum falan yazsan kesinlikle sana saygi duyardim. ama senin bu yaptigin baska biseye giriyor ayip ayip bu adam kac haftadir top oynamiyor
Adam bilerek mi sakatlandi ? Sanki kendini sakatladi. Oyle sacma konusuyorsun kiBencede çok ayıp 5 aydır top oynamadan 6 milyon lirayı cebe indirmek.
Hangisi daha ayıp karar ver.
Kafası çalışan hiçbir furbolcu öyle bir sakatlık yaşamaz.Adam bilerek mi sakatlandi ? Sanki kendini sakatladi. Oyle sacma konusuyorsun ki
Boş konuşmak ve bunda ısrarcı olmak...Kafası çalışan hiçbir furbolcu öyle bir sakatlık yaşamaz.
Ayrıca sakatlanmasa bile yinede bir halta yaramazdi.
Hataya bile diş geçirememiş 10 numara)
Gelişine Şut çekmek isterken olmadımı bu sakatlığı?cidden ama emrenin o sakatlığı akıl işi değildi yav.
git duvara kafa at daha iyi
Kafasi calismak ile daha da sacmaladin. Terime camur atmak icin bin bir sekile girip , daha da batiyorsun. Adam orada topa odaklanmis , ki herkese olabilecek birseydi . Emre belhandaya da digerlerine de 4-5 basar rahatlikla. Hele forvetleri inanilmaz rahatlatan tipte oyuncuKafası çalışan hiçbir furbolcu öyle bir sakatlık yaşamaz.
Ayrıca sakatlanmasa bile yinede bir halta yaramazdi.
Hataya bile diş geçirememiş 10 numara)
Ceza sahasina yakin degilmiydi? Komple topa odaklanip sut cekmek istememismiydi ben mi yanlis hatirliyorum?cidden ama emrenin o sakatlığı akıl işi değildi yav.
git duvara kafa at daha iyi