#23 Emre Akbaba

Diagne ile Manyak ikili olacaklar . Ligde Diagne ye ini üc kisiyle gidip O bosluklari doldurur atar

Emre Akbaba 'yı bu yüzden seviyorum işte kamera açısında bile yokken bir anda gölgeden çıkıp gol atabiliyor Benfica maçında da aynısı oldu şimdi de

Bu yeteneğine çok ihtiyacımız var, bazı taraftarlarımızın abarttığı kadar kötü olmadığına da eminim ama fizik olarak hala hazır değil Bartali reis bir el atması gerekiyor

Selçuk 'u yeniden futbolcu kimliğine sokan adam Emre Akbaba 'yı da fizik olarak başka bir noktaya taşıyabilir. Emre sağlam olduğu zaman Diagne ve Emre ikilisi çok iş yapacaktır ...

Bu sene için ümidim pek yok. Oynayıp ritme girmesi lazım ama yarıştayken bu şansı vermek kolay değil.

Ama uzun vadede işe yaracağını düşünüyorum.

Belki sahadaki performansı tatmin etmez ama sene sonunda istatistik kağıdına 10 gol 10 asist yazabilecek bir tarzı var.

Birde adamın şansızlığı var Benfica maçının hakemi 1 golünü yedi bu maçta hakem 1 asistini yedi yoksa adamın şimdi 4 gol 4 asisti vardı sezon boyunca neredeyse hiç oynamamış bir orta saha oyuncusu için çok iyi rakamlar ...

akbaba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.

Terim'in çöplerinden birine daha dünya para verdik.

Çöp baba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.
Evt, simdi de Luyindama ve Marcao gibi bos oyuncular aldirdi hocamiz

Simdi hemen futbolu bilen ve transferlerden anlayan bir alman hoca getirilmeli !!!

Çok kötü açıkçası ama sabredilmeli eli yüzü düzgün tek yerli belkide

Emre'nin tarzında takımın skor yükünü çekebilecek, sana maç aldırabilecek OSS oyuncuları artık kolay kolay çıkmıyor. Hele yerli olarak belki de bu tarzın son temsilcisi Emre...

Emre tarzında oyuncuları artık daha 16-17 yaşındayken eviriyorlar 8 numaraya filan.

Değerini bilin. Önce Benfica maçı, sonra Hatay maçı... O maçlarda gol atmasını beklediğin son isim Emre'dir belki ama hop diye ortaya çıktı. Skoru bi türlü bulamadığımız maçlarda o kilit nasıl açılır diye soran varsa, cevabı Emre'dir. Kilidi Emre gibi oyuncular açar.

Sakatlanmaz ve yazın kendisi de sıkı çalışırsa GS tarihinde adını hatırlatacak bir oyuncu olacak potansiyel var kendisinde.

Emre sadece fizigini degil, oyun olarak da kendini gelistirmeli. Sakatliktan yeni dondu, zamana ihtiyaci var.

Isvec'e attigi 2 gol ile kalitesini belli etti zaten.

akbaba köy takımına karşı bile top oynamayı becerememiş.

Burda zamana ihtiyaci var ama ben kendisini begenmiyorum falan yazsan kesinlikle sana saygi duyardim. ama senin bu yaptigin baska biseye giriyor ayip ayip bu adam kac haftadir top oynamiyor

cidden ama emrenin o sakatlığı akıl işi değildi yav.
git duvara kafa at daha iyi

Kafası çalışan hiçbir furbolcu öyle bir sakatlık yaşamaz.
Ayrıca sakatlanmasa bile yinede bir halta yaramazdi.
Hataya bile diş geçirememiş 10 numara :))
Kafasi calismak ile daha da sacmaladin. Terime camur atmak icin bin bir sekile girip , daha da batiyorsun. Adam orada topa odaklanmis , ki herkese olabilecek birseydi . Emre belhandaya da digerlerine de 4-5 basar rahatlikla. Hele forvetleri inanilmaz rahatlatan tipte oyuncu

Adam gol atmis daha napsin ? Bir de dis gecirememis diyorsun sacma sapan. Hatirlatim 4-5 ay sakatti

Geri
Üst Alt