#23 Emre Akbaba

Niye daha önce aldığımız 5 taneyi nereye sattın?
Geçmişe değil önüme bakıyorum renkdaş. Takım hazırlık maçlarında berbattı, Süper kupayı kaybetti ve 2 lig maçında da top falan oynamadı. Bir de saçma sapan transferler yaptırıp kulübü zarara uğrattığı düşünülünce hoca hazretlerinin savunulacak yanı yok renkdaş.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmişe değil önüme bakıyorum renkdaş. Takım hazırlık maçlarında berbattı, Süper kupayı kaybetti ve 2 lig maçında da top falan oynamadı. Bir de saçma sapan transferler yaptırıp kulübü zarara uğrattığı düşünülünce hoca hazretlerinin savunulacak yanı yok renkdaş.

Ne yapıp edip başarılı oluyor ben ona bakarım, dün ki maçta 8 kişi oynadık o yüzden kötüydük akbaba girdikten sonra fena değildik, üstelik bu sezon alınan topçular da çok yerinde isimler onyekuru, akbaba, nagatomo direkt 11 e yaz gitsin kafa rahat belhanda, feguli, tarık, hayrovic gibi isimler gelmediği için rahatsız olduğunu biliyorum bünye alışık değil sonuçta.

Ne yapıp edip başarılı oluyor ben ona bakarım, dün ki maçta 8 kişi oynadık o yüzden kötüydük akbaba girdikten sonra fena değildik, üstelik bu sezon alınan topçular da çok yerinde isimler onyekuru, akbaba, nagatomo direkt 11 e yaz gitsin kafa rahat belhanda, feguli, tarık, hayrovic gibi isimler gelmediği için rahatsız olduğunu biliyorum bünye alışık değil sonuçta.
Yok onların açığını donkla yapılan zamlı sözleşme, süper star muğdat ve dün oynayan çöp doldurdu.

Yok onların açığını donkla yapılan zamlı sözleşme, süper star muğdat ve dün oynayan çöp doldurdu.

Muğdat daha top oynamadı neye göre sınıflandırıyorsun?

Akbaba çöp ha neye göre bu, şu yönü kötü ondan beğenmiyorum de bizde bilelim.

Belhanda'yı satmak isterken Emre'yi devre arası 4-5 katına satarsak hiç şaşırmam.

Nerede zarara uğrattı takımı yönetim ??
Zaten satmadan adam alamıyorsun, nasıl zarara gireceksin.
Zarar dedigin 3Mlik fark mı?

Aysal dönemindeki satılan ve alınanların farklarini çıkar, zarar nasılmış görürsün.

Muğdat daha top oynamadı neye göre sınıflandırıyorsun?

Akbaba çöp ha neye göre bu, şu yönü kötü ondan beğenmiyorum de bizde bilelim.
Hazırlık maçlarını izleseydin renkdaş. Diğer çöp de bizim için yetersiz vasat bir yerli. Bu takıma seviye atlatacağını düşünüyorsan senin için iyi transferdir. Ben düşünmüyorum. Anadolu takımı olsak beğenirdim.

Hazırlık maçlarını izleseydin renkdaş. Diğer çöp de bizim için yetersiz vasat bir yerli. Bu takıma seviye atlatacağını düşünüyorsan senin için iyi transferdir. Ben düşünmüyorum. Anadolu takımı olsak beğenirdim.

Hazırlık maçına göre adam yorumlamam ben kazansakta kaybetsekte getirisi götürüsü yok sende yorumlama saçma çünkü.

Şuan 10 numara Belhanda ise Akbaba çok rahat seviye atlatır senin kafana göre atlatmazsa ne olacak saha içi önemli olan.

Bir şeyler söylemek için çok erken. Kumaşı ve yeteneği herkesin malumu. Zamanla daha fazla katkı alacağımızı umuyorum.

Goklerede cikarilmamali
Kazik diye de tabir edilmemeli.
Hersey icin erken.

Futbol'dan anlamayan ne kadar adam varsa bu topic de toplanmis...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Dünde iyiydi yeteneği kalitesi gayet iyi büyük takım sendromu yaşamazsa efsane bile olabilir burada ilk günden saçmalayan çapulcular toptan anlamıyor

DlLxxDSXoAAPd9r.jpg

Gereksiz milleti beklentilere sokmakta üstünüze yok

hayırlısı olsun, inşallah bol gol ve assistlerini görürüz. Alanyada yapabildiyse burda rahat yapması lazım.

Geri
Üst Alt