#23 Emre Akbaba

Sabırlık bir şey yok. Beğenmek zorunda değilim bana göre vasat Galatasaray'a yakışmayan birisi. Bunda garipsenecek durum yok. Nagatomo, Muslera veya fernando'ya bir şey diyor muyum? Hayır. Çünkü kaliteli topçular. Bize de o tarz adam lazım. Vasat Anadolu topçuları değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna 4m verecek biri varsa o da anca terim olabilirdi , şaşırdık mı? course not..

Sabırlık bir şey yok. Beğenmek zorunda değilim bana göre vasat Galatasaray'a yakışmayan birisi. Bunda garipsenecek durum yok. Nagatomo, Muslera veya fernando'ya bir şey diyor muyum? Hayır. Çünkü kaliteli topçular. Bize de o tarz adam lazım. Vasat Anadolu topçuları değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam da dostum adam vasatsa vasat. Sezon boyu adama bu gözle bakıp kötüleyemezsin ki. Zamanında Tugay da vasattı. Ama çok şeyler kattı takıma. Seninki 'vasat' görüşünden ziyade ön yargıya evriliyor burada yorum yazdıkça.

Posisyon almasını çok iyi biliyor ceza sahası içi ve çevresinde. Çok gol atar.

Top tekniği fena değil ama takım oyununa daha çok katkı vermeli ki henüz dün gelmiş adam sonuçta.

Kendisini devamlı geliştirip değişmez onbir oyuncusu olabilir.

Emre beni 6-0 lık galibiyetten daha çok sevindirdi. Tam anlamıyla beklediğim gibi oynuyor. Harika bir karakteri var. Bizim ruhumuz olacak inşallah...

Adam gibi adam ...

Daha çooook gollerini asistlerini izleriz inşallah Galatasaray formasıyla Emre Akbaba ...

Geri
Üst Alt