#23 Emre Akbaba

Geçen sene alıcı gözle izlemiştim Emre'yi. İlk dikkatimi çeken şey ikili mücadelelerde çok güçsüz kaldığıydı. Bu sene de maalesef öyle. Ayakta duracak hali yok, ve işin kötü tarafı bu özellik çok geliştirilebilir bir özellik değil. Bu haliyle iç sahada zayıf rakiplere karşı forma bulabilir. Rakip orta sahası biraz dişliyse çiğ çiğ yer Emre'yi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paramız yok, ama 4 ay sonra bedavaya alabileceğin adama 4 milyon bonservis ücreti ver.
Ama en azından o apaçinin yerine oynar.

İlk 11 için henüz erken bu sene sonradan girerse daha faydalı olur diye düşünüyorum...

Maça göre yorum değil de geçmişine geleceğine yönelik yorum yapınca ne geçiyor elinize. Bugün Belhanda'dan bir tık üstteydi o kadar, sürekli top kaybı ve güçsüzlük. Böyle devam etmez inşaallah üstelik oley çeken, koyduk mu diyen rakip taraftar görünce bir Galatasaraylı bu kadar ruhsuz olmamalı bence

Bir olur gibi gorunen bir olmaz gibi gorunen adamdan bi cacik olmaz.

İyi futbolcu kendini belli eder nerden gelmis nereye gelmis diye bakmaz. Ndiaye osmanlidan geldiginde hic siritmadan catir catir topunu oynamisti ki zaten herkes gordu adamdaki potansiyeli transferini yapti gitti. Kiralik geldi yine ayni.

Maalesef bu cocuk cok soru isareti benim icin. Olmayacak gibi bir his var icimde

1 maçla oyuncuyu çöp ilan etme senliklere erken baslamisiz

bence kendisi katki saglayacak ama 4m avro ödenmesi yanlisti. o parayla iyi bir stoper veya forvet alinmasi lazimdi.

kendisinin oyunculuğu hakkında yorum yapmayacağım elbet katkı sağlayacak. Ama transferinin tek nedeni abdül beyin mastürbasyonu aynı amrabat transferi gibi. Ayranımız yok içmeye,tahtıravanla gidyoruz s.çmaya.Takımda forvet yok stoper yok ffp var biz emreye 4 milyon harcıyoruz.

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kala, -üstelik takımda santrafor yokken- 4 milyon euro verip Alanyaspor'dan aldığımız, takımımızın 20. orta saha oyuncusu.

Kötü oynadığı her maç sonrası böyle anacağız kendisini.

Daha ikinci maci be.Bu kadar insafsizlik olmaz.

ahahah sag kanat oynayan emreye mi sardınız şimdi de? : )daha gecen maç kraldı.ne oldu?kötü alanya ehehehe ama o alanya gidip göztepeyi yendi.arkadaşlar sinan,eren ve belhanda gibilerle onyekuru yapamıyo,emre ise bu 3 yetersizle oynayıp üzerine sag kanatta hiç yapamaz.emre ancak forvet arkası oynar.fazla anlam yüklemeyin her oyuncuya.

Futbolcu insan biraz denge güç/kuvvet çalışır boş zamanlarını gym'de geçirir

Geçen maçı geçin herkes kral denir öyle maçlarda. Emre gördüğüm kadarıyla top sürerken kendi kendine düşecekmiş gibi duruyor, biraz güçlü rakip gelince hemen düşüyor. Bunun takıma uyumla alakası yok.

Fiziğinin zayıf olduğunu söylemiştim, bir maçla gereksiz abartıldı.

Ha daha dengeli olursa bu zayıflık göze batmaz, fiziği gelişirse bu kez de çevikliği kaybolur.

Sene başından beri doğru düzgün hazırlık ve resmi maç oynamadığı için hala maç kondisyonunu bulamadı, zaten fiziksel olarak da zayıf sayılabilecek bir futbolcu

İnşallah bir an önce temposunu dengesini bulur takıma iyice alışır. Emre Akbaba 'nın bunları halledemeyeceğini düşünmüyorum. Aynı şey Serdar Aziz için de geçerli bence takımda işimize yarayacak güvenip ilk 11 de oynatacağımız tek yerli futbolcu bu ikili ikisi de sezonu daha tam açamadı umarım bir an önce sürekli oynamaya maç ritimlerini yakalamaya başlarlar ...

Çok çabuk renk değiştiriyoruz. Bir maçta kral ilan ettiniz şimdi yerin dibine gömüyorsunuz. Biraz bekleyin 5-6 hafta geçsin ne olacağını hepimiz göreceğiz zaten.

Geri
Üst Alt