Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.119
- 35.216
- 3.758
Bu çocuk forvet arkası degilmi arkadaş nerde oynuyor maç içinde anlayan varmı kale hariç her yere geçti neden zorluyorz anlamıyorum forvet arkasında verim alırsın bu çocuktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda bıttı sımdı sneijder diye buna mı sarıyonuz. İsteyen istedigi gibi över nerden biliyon sneijder vari övdügünü milletinBelhandaya gecen sene Sneijderin kaybindan sonra bin türlü laf atmis birisi olarak söylüyorum, bu cocuk Belhandadan bile iyi degil top teknigi olarak. Aldigi paslari kontrol ederken 1 veya 2 metre ileri dürtüyor hafif siddetli geliyorsa, ayrica ayagindaki topu cok kolay kaybediyor. Tabiki bu söylediklerim 2 maclik izlenimlerim. Umarim daha iyisini oynar, gecen sene Alanya maclarini cok takip etmedim, bilmiyorum, ama burda bazi üyeler tarafindan Sneijder vari övgüler aliyor olmasi biraz komik geliyor suan icin. Bana göre euronun 7-8 oldugu bir ortamda asla 4 milyonluk bir oyuncu degil.
Gecen hafta 6 tane gol atildi. Sadece bu adama bireysel tezahurat yapildi gol sonrasi, 'Cimbombomun cocugu Emre Akbaba' nedir ya? Bunlar profesyonel oyuncular, herif yaklasik 2 milyon euro aliyor. Ne alaka bu tezahurat. Bide fenerin elinden koparip aldik diye sevinmeler falan cocukca seyler. Bizim icin pahaliya geldi, forvet transferine verilecek paralar bu adama döküldü. Dedigim gibi iyi oynar umarim, emin ol cok sevinirim.belhanda bıttı sımdı sneijder diye buna mı sarıyonuz. İsteyen istedigi gibi över nerden biliyon sneijder vari övdügünü milletin
Bu adam yenı geldıgı icin geldigi takıma 2 gol attıgı icin taraftar sevinip bagrına bastı bunda kötü bişey yok. Artık sneijderi falan bırakıp elımızdekı adamları kazanmaya bakalım.Gecen hafta 6 tane gol atildi. Sadece bu adama bireysel tezahurat yapildi gol sonrasi, 'Cimbombomun cocugu Emre Akbaba' nedir ya? Bunlar profesyonel oyuncular, herif yaklasik 2 milyon euro aliyor. Ne alaka bu tezahurat. Bide fenerin elinden koparip aldik diye sevinmeler falan cocukca seyler. Bizim icin pahaliya geldi, forvet transferine verilecek paralar bu adama döküldü. Dedigim gibi iyi oynar umarim, emin ol cok sevinirim.
Recepin bu ince esprisine like gelmemesi üzücüBizimle sezona hazırlanmadıgı ıcın bi nebze fizigi iyi olabilir sanmıstım. Bizim takımın halide böyle yani emreyle bi fark yok kamp dönemı olarak. Muthıs hazırlık macları oynamadık bizde
Yeni hedef bumu Recep sencebelhanda bıttı sımdı sneijder diye buna mı sarıyonuz. İsteyen istedigi gibi över nerden biliyon sneijder vari övdügünü milletin
Belhanda konusu diğer tarafta olması gerekiyor. Yanlış yere yazdın doğru eleştiriyi galiba.Çocukluk aşkım kurtarmiyor iki maç kötü oynasın bak ne oluyor iç oynayacak fiziki kalitesi yok
Zaten ligin en çok top ezen oyuncusuydu küçük takımda iyi özelliklerin göze batar büyük takımda tam tersi