#23 Emre Akbaba

Ben bu yorumları eren ilk geldiginde arka arkaya attığı 4 golden biliyorum.
Aynı transfer ergenleri ve yerli vasat sevicileri yine böyle heycan yapmışlardı ama şimdi benden daha çok eren'e saydırıyor.
Merak etmeyin çok değil 9 ay sonra benden daha çok emre'ye laf edip kadrolarınız da yedeğe yazacaksınız.
Öyle çapsız alanya ve yarısı olmayan isteksiz isveç'e 2 gol atmakla vasat üstü olunmuyor
:eek::eek::eek:

:tbr::tbr::tbr:

gol mu attı yav

Hayırdır renktaş komio olan ne?
2016-2017 nin ilk 5 haftasına ve yorumlara bakarsan o golleri ve yorumları gayet iyi görürsün

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Komik değilde verdiğin tepki çok iddialı geldi :whistle:

İyi özelliği gole çok yakın vuruş tekniği harika
Ben olsam Alex gibi kullanırım fener Alex i fazla mücadele oyunu içine sokmuyordu yorulmadan 2 3 tane sallıyordu
Tempo olarak Alex den iyi klas olarak Alex den geride
Fiziki olarak yetersiz

Ceza sahasına girişleri talisca gibiydi
Biz bu adamı forvet arkası oynatmalıyız kanatlarda filan boşuna denemeye gerek yok

Hayırdır renktaş komio olan ne?
2016-2017 nin ilk 5 haftasına ve yorumlara bakarsan o golleri ve yorumları gayet iyi görürsün

Sen neden sürekli sabote etme peşindesin. 2-3 maç oynamış adama neden hüküm giydiriyorsun hemen. Olmazsa biz de eleştireceğiz zaten. Sezon başlamış artık Ne diyelim karşısına geçip biz sana sezon sonunda söveceğiz mi diyelim. İşin gücün laf atmak kuyruk acın nasıl bir şeyse dinmemiş. Galatasaray ın önüne de geçmiş Bu adam bizim oyuncumuz farkına var artık. Gidip laf atacaksan Selçuk Ahmet Tarık gibi gereksizlere at. Sahada olacak ve belkide sezon sonuna kadar 11 oynayacak topçuya böyle yakıştırmaları daha 1. aydan yapmak çok yersizce. Amacın neyse artık...

Aynı transfer ergenleri ve yerli vasat sevicileri yine böyle heycan yapmışlardı ama şimdi benden daha çok eren'e saydırıyor.
Merak etmeyin çok değil 9 ay sonra benden daha çok emre'ye laf edip kadrolarınız da yedeğe yazacaksınız.
Öyle çapsız alanya ve yarısı olmayan isteksiz isveç'e 2 gol atmakla vasat üstü olunmuyor

Ekli dosyalar

• FDA28910-B54B-4EDA-8654-60EFE0C257C0.webp
    FDA28910-B54B-4EDA-8654-60EFE0C257C0.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 64
Renktaş mümkünse böyle devam et
Forumun hıncal ulucu reis

Müthiş bir herif de keşke önce 1 forvet alıp ertesi sezon beleşe getirseydik.

Bravo yine sen bilmişsin büyük iş !

Her önüne gelene salla sonra ben bildim diye ortalıkta gezin

Gomis'e neler neler dediğini biliyoruz.Galatasaray efsanesine bile neler diyorsun git tedavi ol bu kadar kin ve nefretle nasıl yaşıyorsun ?

Biraz da 30 gol atan gomis'i konusalim istermisin

Tükürdügünü yaliyorsun herzaman oldugu gibi,Fatih Terim sampiyon yapsin bir daha futbol konusmam dedigin günleri hatirliyoruz

Sonuc ortada,mayis ayinda yine ortadan kaybolacaksin bavullarini hazirla

Biraz da 30 gol atan gomis'i konusalim istermisin

Tükürdügünü yaliyorsun herzaman oldugu gibi,Fatih Terim sampiyon yapsin bir daha futbol konusmam dedigin günleri hatirliyoruz

Sonuc ortada,mayis ayinda yine ortadan kaybolacaksin bavullarini hazirla
Madem öyle Birazda; tarik,yigit,amrabat,umut,veysel,donku konuşalım.
Daha bir sürü var saymakla bitmez.

Jansson: 20 numaralı oyuncu öne fırlayıp topa vurduğunda her şey çok geçti. Omuzlarından yakaladım ama top gidiyordu artık. Çok kurnaz bir oyuncu olduğunu bize çok ağır şekilde öğretti. Red Report on Twitter
ab4b1372564f6e958ec58d7927d6d19b.jpg

Bir oyuncu kötü oynayinca nasil yermesini biliyorsak iyi oynayinca da tam tersini yapmak zorundayız

Geri
Üst Alt